Annonce
Ugeavisen Grindsted

10 år hos KA Interiør

Lise Dyhre Nielsen. PR Foto: Bjarne Lenger
Lise Dyhre Nielsen har 10 års jubilæum hos KA Interiør i Grindsted.
Annonce

Grindsted: Lise Dyhre Nielsen fra Grindsted kan fejre 10 års jubilæum hos KA Interiør i Grindsted her i januar 2021.

Hun er Key Account Manager med ansvar for at sælge skræddersyede garderobeløsninger til køkkenkæderne og byggemarkeder i hele Jylland.

KA Interiør fra Grindsted er specialist i garderobeløsninger med skydedøre og har i dag 100 medarbejdere samt kunder i hele Nordeuropa. Virksomhedens medarbejdere producerer - ved hjælp af moderne teknologi og gedigent håndværk - 110.000 skabe om året.

Lise Dyhre Nielsen startede i KA Interiørs kundeservice for 10 år siden, hvor hun også arbejdede med store projekter, før hun helligede sig salgsarbejdet i forhold til primært køkkenkæderne og byggemarkederne. Udover at lægge konkrete salgsplaner og forfølge dem, så er det blandt andet hende, som uddanner butikspersonalet i at rådgive forbrugerne om køb og indretning af garderobeløsninger, der skal passe til den enkelte familie.

- Jeg kan rigtig godt lidt kundekontakten, og så synes jeg, at rådgivningsdelen er utrolig vigtig. Jeg ser det som min opgave at bidrage til, personalet i butikkerne er bedst muligt klædt på til at hjælpe forbrugerne med at få lige præcis det skab tegnet, som passer allerbedst til familiens behov. Der er jo et utal af muligheder, siger Lise Dyhre Nielsen.

Privat bor Lise Dyhre Nielsen i Grindsted sammen med sin mand. Hun har to drenge og er kendt af mange i byen for et højt tempo, selv om hun har fri. Hun involverer sig gerne. I fritiden er hun lokal fitnessinstruktør og får andre end sig selv til at svede på spinningholdet og til cardiotræning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce