Annonce
Ugeavisen Grindsted

10 års jubilæum hos KA Interiør

Salgschef Mogens Wisler har 10 års jubilæum hos KA Interiør i Grindsted. PR Foto
Mogens Wisler kan fejre 10-års jubilæum hos KA Interiør i Grindsted her i januar. Han er som salgschef ansvarlig for at løfte salget i Danmark inden for skræddersyede garderobeløsninger.
Annonce

Grindsted: Firmaet KA Interiør i Grindsted er specialist i garderobeløsninger med skydedøre og har i dag 100 medarbejdere samt kunder i hele Nordeuropa.

Virksomhedens medarbejdere producerer - ved hjælp af moderne teknologi og gedigent håndværk - 110.000 skabe om året til køkken - og møbelbranchen samt byggemarkeder.

Efter 10 år i KA Interiør ved salgschef Mogens Wisler derfor alt om, hvordan markedet udvikler sig, og hvad kæderne – og dermed forbrugerne – ønsker sig, når det kommer til skabe.

- I de 10 år, hvor jeg har været med, har vi oplevet en øget efterspørgsel i Danmark efter skabsløsninger bestilt på individuelle mål, tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker til design og indretning. Den tendens forventer jeg klart vil fortsætte, siger Mogens Wisler, i en pressemeddelelse.

Annonce

Flyttet til Vejle

På koncernplan er der et tæt samarbejde mellem KA Interiør og søsterselskabet Noteborn i Holland, som også producerer skabe. Mogens Wisler er også ansvarlig for salget af Noteborns skabe i Tyskland, Sverige og Østrig.

Privat boede Mogens Wisler i mange år i Grindsted med sin familie. I Grindsted var han i nogle år medejer af det nu hedengangne Breinholt Møbler i Vestergade. Nu har han og hustruen imidlertid rykket teltpælene op og er flyttet ind i Bølgen i Vejle, hvor passionen for at sejle kan dyrkes lige neden for hoveddøren. Af andre fritidsinteresser står den på løb hver anden dag, og så har Mogens Wisler et hjerte, der banker for eksklusive biler.


I de 10 år, hvor jeg har været med, har vi oplevet en øget efterspørgsel i Danmark efter skabsløsninger bestilt på individuelle mål

Mogens Wisler, salgschef hos KA Interiør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce