Annonce
Ugeavisen Grindsted

22-årig løsladt igen: Ammunitionsryddere kom i spil på Grindsted Landbrugsskole

Bomberydderne var mandag aften på besøg på Grindsted Landbrugsskole. Arkivfoto: Morten Pape.
Der var mandag aften masser af dramatik ved Grindsted Landbrugsskole. Politiet holder dog kortene tæt til kroppen.
Annonce

Grindsted: Et større politiopbud mødte mandag aften omkring klokken 18.30 frem ved Grindsted Landbrugsskole. Her blev alle elever sendt udenfor i sommervejret, mens politiet med ammunitionsryddere arbejdede på stedet. Det omfattende arbejde, der for udenforstående kom til at se meget dramatisk ud, fik den udgang, at en 22-årig mand blev anholdt.

Vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi er relativt fåmælt omkring, hvad der fik politiet til at rykke så talstærkt ud, og hvorfor det var nødvendigt at have ammunitionsryddere til at hjælpe med arbejdet.

Han bekræfter dog, at politiet anholdte en 22-årig mand, som fik lov at overnatte i detentionen, inden han tirsdag kunne blive afhørt. Det blev efter afhøringen vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille den 22-årige mand i et grundlovsforhør, og han er derfor igen blevet løsladt.

- Vi har haft en ung mand inde til samtale og snakke lidt om nogle ting, vi har fundet derude, og så er han blevet løsladt igen. Det var ikke så dramatisk, siger Carsten Thostrup.

Det så ellers temmelig dramatisk ud derude...

- Det er det setup, der nu engang er, når der er mistanke om det ene eller det andet. Så kan det se lidt voldsomt ud, siger Carsten Thostrup.

Annonce

Uvist hvad der blev fundet

Hvad det præcis var, at der var mistanke om, at den 22-årige mand skulle være i besiddelse af, ønsker Carsten Thostrup ikke at komme nærmere ind på. Med ammunitionsryddernes tilstedeværelse tyder meget dog på, at der har været en mistanke om, at manden har været i besiddelse af noget, som på den ene eller andet måde har været sprængfarligt.

Der blev da også fundet forskellige effekter hos den 22-årige mand.

- Der er lidt af hvert, som vi skal have kigget på. Der er nogle ting, som vi skal have undersøgt, siger Carsten Thostrup.

Men fundet var altså ikke tilstrækkeligt til, at politiet fandt grundlag for at kræve manden varetægtsfængslet.


Vi har haft en ung mand inde til samtale og snakke lidt om nogle ting, vi har fundet derude, og så er han blevet løsladt igen.

Carsten Thostrup, vicepolitiinspektør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce