Annonce
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annette Lundsgaard Sandberg har den 26. januar 40 års jubilæum ved Billund/Grindsted Kommune. Privatfoto
Annette Lundsgaard Sandberg har i 40 år været ansat på den samme institution. Hun er indstillet til en fortjenstmedalje.
Annonce

Grindsted: Tirsdag den 26. januar har Annette Lundsgaard Sandberg 40 års jubilæum, og er indstillet til dronningens fortjenstmedalje for 40 års tro tjeneste ved Billund/Grindsted Kommune.

Annette har været ansat som pædagogmedhjælper i samme institution, som over tid har ændret navn fra Østbyens Daginstitution til Spiren og nu til Børnenes Univers Grindsted Vest.

Annette har i ansættelsesperioden haft forskellige ansvarsområder. I den første del af ansættelsen som pædagogmedhjælper i forhold til det daglige arbejde omkring børnegruppen, senere som køkkenansvarlig og tilberedelsen af det pædagogiske og sunde frokostmåltid og håndteringen af madordningen i BU Grindsted Vest. Annette inspirerer gerne til børns mad-mod og sunde madvaner.

Annette varetager også opgaven som tillidsmand og repræsenterer sine kollegaer indenfor FOA. Et tillidshverv som Annette varetager med stor interesse og holder sig opdateret indenfor.

Annette har endvidere været valgt som medarbejderrepræsentant i forældrebestyrelsesarbejdet, og her bidraget med medarbejderperspektivet i forhold til bestyrelsens arbejde med principper for det pædagogiske arbejde med det gode børneliv mellem hjem og institution.

Annette har endvidere bidraget til, at borgere med hendes vejledning, succesfuldt har været i job-praktik i institutionen, på vej i job.

Annette er vellidt og værdsat som kollega og medarbejder ind i det professionelle samarbejde om det gode børneliv.

Jubilæet fejres internt i dagtilbuddet, når situationen omkring Covid-19 tillader det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce