Annonce
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum i Lego

Berit Rønning Pedersen. PR-foto: Lego
Annonce

Sdr. Omme: Berit Rønning Pedersen, Sdr. Omme, fejrer lørdag 19. september 40-års jubilæum i Lego-koncernen.

Berit blev i 1980 ansat som modelbygger i modelproduktionsafdelingen på Kløvermarken. Den første tid gik med at bygge æskemodeller og senere modeller til udsmykning.

I forbindelse med tilknytningen til Kløvermarken var Berit i en årrække tilknyttet pakkeriet.

I 1989 søgte Berit nye udfordringer i Lego Dacta Produktion, hvor opgaverne var for-pak, færdigvarepak, dekorering med mere.

Nye udfordringer skulle der til i 2002; Berit blev en del af det, der dengang hed Lego Direct. Opgaverne her var at servicere forbrugere med færdigvarer, som var et nyt forretningsområde.

I 2012 skulle der igen ske noget nyt. Berit skiftede til TPM-operatør i støberiet og blev en del af holdet bag produktionen af Lego-klodser.

Berit søgte i 2018 nye udfordringer i MP Logistics Warehouse, hvor hun er i dag. Opgaverne består i at servicere produktudvikling med ”Lego-sæt” der er plukket og pakket i afdelingen. Berit er en del af et mindre team, der kvalitetssikrer, at det, der bliver sendt, stemmer overens med det bestilte.

Berit er med sit stille og rolige sind en værdsat medarbejder der igennem årene har udvist en stor grad af fleksibilitet og forandringsparathed i hendes rejse rundt i virksomheden, lyder det fra Lego.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce