Annonce
Ugeavisen Grindsted

Løb: 470 orienteringsløbere har fundet vej til Grindsted

Maja Alm er tilmeldt DM i sprint, når der løbes orienteringsløb i Grindsted. PR foto
Den firedobbelte sprintverdensmester i orienteringsløb Maja Alm er tilmeldt til DM Sprint i Grindsted sammen med 470 andre løbere.
Annonce

Grindsted. Da tilmeldingsfristen for DM i orienteringsløb udløb i weekenden, var der i alt 470 løbere tilmeldt - heriblandt den danske orienteringsstjerne Maja Alm. Antallet af tilmeldte er på samme niveau som sidste år, hvor det blev afviklet i Hillerød. Det er arrangørerne ganske tilfredse med, da rigtig mange orienteringsløbere kommer fra de store klubber i Nordsjælland. Knapt 100 af de tilmeldte løbere er tilmeldt eliteklasserne.

- Vi har været spændt på at se, hvor mange udenlandske løbere der ville benytte sig af muligheden for at teste kort og byløb i Danmark, før det går løs med VM i Vejle, Kolding og Fredericia til næste år i juli måned, så det er da glædeligt, at der er deltagelse af løbere fra Sverige, Finland, Polen, Italien og Belgien, men vi er specielt glade for, at stort set alle danske landsholdsløbere stiller op inklusive den firedobbelte sprintverdensmester Maja Alm, siger stævneleder Ole Binder i en pressemeddelelse.

Annonce

Kendte løbere

Blandt de danske seniorlandsholdsløbere kan også nævnes Tue Lassen, Faaborg, som har været med til at vinde guld, sølv og bronze ved VM i Mix Stafet, Cecilie Klysner, FIF Hillerød, der også har været med til at vinde guld og sølv ved VM Mixstafet og Jacob Edsen, der var på Mix Stafetholdet der vandt bronze sidste år ved VM i Riga. Det bedste navn blandt de udenlandske løbere er Yannick Michiels, Belgien, der blev nummer 4 i herrernes VM sprintfinale i Riga i 2018. På nær en enkelt løber stiller hele det danske juniorlandshold til start.

DM i sprint finder sted 25. og 26. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce