Annonce
Ugeavisen Grindsted

Aflyst julemarked: Mere end 100 julekasser mangler en glad giver

Årets julemarked i Vestermarkskirken er aflyst, og det betyder, at organisationerne bag kommer til at mangle penge til julekasser. Arkivfoto: John Randeris
Vestermarkskirken, Dansk Folkehjælp og Røde Kors Grindsted vil gerne dele masser af julekasser ud til trængende familier. Men de mangler penge.

Grindsted: Mere end 100 julekasser til familier, der har brug for hjælp, mangler sponsorer. Det er meldingen fra Vestermarkskirken, Dansk Folkehjælp og Dansk Røde Kors, som gerne vil dele omkring 200 julepakker ud.

Det corona-aflyste julemarked i Vestermarkskirken er dog et kæmpe benspænd for den plan, idet man ikke som tidligere år tjener penge ind til julekasserne. Selvom de tre organisationer har sat gang i salg af lodsedler og hjemmebag og opstiller indsamlingsbøsser rundt omkring i kommunen, så rækker det slet ikke.

Sponsorer søges


Økonomisk dårligt bemidlede familier har stadig brug for en ekstra støtte og opmuntring i juletiden.

Betina Larsen, Røde Kors Grindsted


Dansk Folkehjælp og Vestermarkskirken plejer at dele op mod 110 julekasser ud i Grindsted og Varde. Dansk Røde Kors i Vorbasse Billund er klar til at stille med 25 kasser, mens afdelingen i Grindsted, Hejnsvig, Filskov og Sdr. Omme gerne vil komme med 50 kasser. De tre organisationer er derfor på kig efter sponsorer og opfordrer virksomheder og forretninger til at donere et antal julekasser med madvarer og gavekort for 750 kroner.

Julekasserne, som er store flyttekasser, får organisationerne doneret af en stor lokal virksomhed. Man kan donere en eller to kasser eller måske helt op til fem eller ti kasser.

- Økonomisk dårligt bemidlede familier har stadig brug for en ekstra støtte og opmuntring i juletiden, lyder det fra Røde Kors-formand Betina Larsen i en pressemeddelelse fra de tre organisationer.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at donere et antal kasser, så ring til:

Steen Pedersen (Lokalformand for Dansk Folkehjælp, mobil 26282371, træffes efter 16.30), til Betina Skyum Larsen (lokalformand for Røde Kors i Grindsted, mobil 40618032) eller til Charley Stephansen (Præst i Vestermarkskirken, mobil 25883386, træffes i dagtimerne).

Uddelingen af julekasser foregår lørdag den 19. december fra klokken 14.30 til 17 i forbindelse med julefesten i Vestermarkskirken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce