Annonce
Ugeavisen Grindsted

Arbejdsgrupper holder to workshops om Grindsted-vision

Unge fra konsulentfirmaet Lead the Talent leder workshop om visionen Grindsted - den grønne hovedstad. Arkivfoto: Annette Bruun Jarl
Annonce

Grindsted: Flere får nu chancen for at være med, når konsulentfirmaet Lead the Talent udvider arbejdet, hvor borgerne kan komme til orde om visionen om Grindsted - den grønne hovedstad.

I stedet for én holdes nu to workshops på Erhvervsgymnasiet Grindsted. Den første afholdes den 30. juni klokken 13.30 til 16, og den anden samme dag fra 16.30-18.30.

Først præsenterer konsulenterne mulige retninger for byens handel, retninger, som er udviklet gennem blandt andet interviews med borgere i Grindsted. Derefter får deltagerne mulighed for at komme med deres input og idéer. Herefter arbejder man i fællesskab videre med at udvikle idéerne til initiativer, der vil være med til at synliggøre en vej til Grindsteds nye identitet. Arrangørerne vil gerne høre fra både unge og ældre, personer, der primært handler lokalt, personer, der vægter bæredygtighed højt og personer, der vægter det lokale fællesskab højt.

Man kan tilmelde sig via link på avisens hjemmeside.

Hvis man som borger ikke har mulighed for at deltage i de tidsrum, men blot er nysgerrig på at høre mere om de ideer, der arbejdes på, vil nogle af konsulenterne også være tilstede i bymidten og engstrøget om formiddagen mellem 10 og 12.

Her kan man få en kort snak om, hvad visionen går ud på.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce