Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bøger: Nu kan du igen besøge bibliotekerne i Billund Kommune.

Personalet på biblioteket i Grindsted er klar til at tage imod lånere igen. PR-foto: Billund Kommune
Nu kan du igen besøge bibliotekerne i Billund Kommune.
Annonce

Billund Kommune: Fra mandag den 18. maj er der igen åbent for udlån og aflevering af bøger på bibliotekerne i Billund Kommune.

Det gælder både Magion Biblioteket og Billund Bibliotek samt biblioteksfilialerne i Vorbasse og Sdr. Omme.

I første omgang er der tale om en delvis genåbning af bibliotekerne. Det er efter de nye regler tilladt at opholde sig kortvarigt i biblioteket for at finde materialer på hylderne og låne det med hjem, men det er ikke tilladt at tage siddende ophold for for eksempel at læse, arbejde eller bruge bibliotekets computere.

Det betyder også, at man ikke kan printe og scanne dokumenter, låne avisen, benytte Makerspacet eller legeområdet i børnebiblioteket. Alle arrangementer er fortsat aflyst eller rykket til efteråret. På grund af de skærpede krav til rengøring er bibliotekerne lukket i den selvbetjente åbningstid.

Man har dog fortsat mulighed for at bestille en læsepose, som bibliotekaren pakker og stiller klar til afhentning.

Annonce

Forlænget udlån

Når biblioteket åbner, vil der være ekstra god tid til at aflevere lånte materialer. Frem til den 11. juni bliver der ikke opkrævet gebyr for materialer, der har overskredet afleveringsfristen.

Samtidig er der opsat håndsprit, og områder af biblioteket er markeret med afstandstape for at gøre biblioteksbesøget til en tryg og god oplevelse.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at byde borgerne velkommen igen på bibliotekerne i Billund Kommune. Vi ser frem til at kunne tilbyde aktuel og spændende litteratur og læseoplevelser til alle de mange borgere, der har savnet os i de sidste to måneder. Vi har også savnet jer, fortæller Ole Bisbjerg, leder af biblioteker, borgerservice og museer i Billund Kommune, via en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce