Annonce
Ugeavisen Grindsted

Børn og unge kan skifte sommerferien ud med fire dage som landmand

Sommercampen på Grindsted Landbrugsskole giver børn og unge fra 12-16 år muligheden for over fire dage at prøve livet som landmand. Foto: PR

Grindsted: Børn og unge mellem 12 og 16 år kan nu skifte fire dage af deres sommerferie ud med et liv som landmand, når Grindsted Landbrugsskole i dagene 28. juni – 1. juli afholder sommercamp, hvor man får en smag på livet som landmand.

- Hvis vi selv skal sige det, så er det her verdens bedste, mest aktive og lærerige sommerferie for børn og unge. Landbrug er pr. definition et hit hos børn her i området - særligt arbejdet med at fodre dyrene og sparke dæk på de store traktorer. At de så samtidig får en flok nye venner, det er en ekstra bonus, fortæller Anne Olsen, leder af sommercampen på Grindsted Landbrugsskole.

I løbet af de fire dage bor deltagerne på landbrugsskolen og lever livet som landbrugsskoleelev. Her serveres god mad i form af seks sunde måltider hver dag. Deltagerne skal også ud og opleve et ægte landbrug og se, hvordan afgrøderne i marken gror og prøve de store maskiner. Desuden er der mange aktiviteter på skolens mange faciliteter.

Annonce

Det koster 1.250 kr. for opholdet. Tilmelding sker på www.grindstedlandbrugsskole.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce