Annonce
Ugeavisen Grindsted

Børnebiblioteket tilbyder bogdepoter

Børnebibliotekar Mette Due Naldahl har travlt med at pakke bøger til kommunens institutioner. PR Foto
På grund af corona kommer kommunens børnehaver og vuggestuer ikke på bibliotekerne. Derfor pakker medarbejderne bøger i kasser, som bliver kørt ud til børnene.
Annonce

Grindsted: Det er efterhånden ved at være længe siden, at institutions- og dagplejebørnene har besøgt børnebibliotekerne.

For på grund af corona-restriktioner er børnene nødt til at blive hjemme i institutionerne og hos dagplejerne.

- Vi savner det liv, børnene giver på bibliotekerne, og billedbøgerne samler støv. Derfor er børnebibliotekarerne godt i gang med at samle kasser med bøger, som bliver kørt ud til vuggestuerne, børnehaverne og dagplejegrupperne, fortæller bibliotekar Birte Holm Christensen i en pressemeddelelse.

I kasserne er der sjove, søde, spændende, realistiske og helt urealistiske billedbøger, som passer til de enkelte aldersgrupper.

Annonce

Bogkasser skiftes i januar

Børnebibliotekarerne kommer også bøger med rim og remser, sangbøger og faktabøger i kasserne, og til de ældste børn er der højtlæsningsbøger, der lige nu fortrinsvis handler om julemænd og nisser. Alle bogkasser bliver udskiftet midt i januar, så børnene kan få nye billedbogsoplevelser.

Kasser med bøger, der er klar til at blive kørt ud til børnehaver, vuggestuer og dagplejere i Billund Kommune. PR Foto

- Tilbagemeldinger fra flere af kommunens børnehaver viser, at både børn og personale er meget glade for depotordningen. De synes, det er dejligt med nye billedbøger, de kan læse, lytte til, se billeder i og ikke mindst snakke om undervejs, siger Birte Holm Christensen.

Flere hundrede billedbøger er allerede nået frem til institutioner og dagplejere, men der er stadig rigeligt med billedbøger på bibliotekerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce