Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kom og kig: Børnenes Univers i Grindsted Vest åbner dørene

Nogle af initiativtagerne til åbent hus er Anna Vesturdal, indskolings- og SFO leder, Lene Vesterby Eskildsen, daglig pædagogisk leder Langelandsvej 70 og Karin Christensen, dagtilbudsleder Børnenes Univers Grindsted Vest foran en af enhederne i dagtilbuddet. PR foto
Annonce

Grindsted: Fredag 14. juni kl. 14-16 inviteres alle kommende forældre og andre interesserede til åbent hus i Børnenes Univers Grindsted Vest og på Vestre Skole.

Det er et nyt initiativ, hvor man byder velkommen indenfor til at se de lokale rammer for det gode børneliv. Man kan også møde ledere, indskolingspersonale og det pædagogiske personale.

- Det er så vigtigt for os at skabe gode sammenhænge i børnenes liv mellem dagtilbud, SFO og skole, udtaler daglig pædagogisk leder, Lene Vesterby Eskildsen, i en pressemeddelelse.

Vestre distrikt Grindsted består af linjen "Bevægelse og Udeliv" på Trehøjevej 18, vuggestue samt linjen "Kultur og Kreativitet" på Langelandsvej 70, og SFO/indskoling Vestre Skole gennem indgang Galaxen, Vestermarksvej 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce