Annonce
Ugeavisen Grindsted

Børnetøj: Børnlille er kommet godt i gang

Det er gået over alt forventning for Annie Kristensen, der åbnede sin børnetøjsbutik Børnlille i Vestergade 1 den 3. oktober. Foto: Jan Kronvold
Annie Kristensen er meget glad og tilfreds med den opbakning, der har været til hendes nye butik, Børnlille, der åbnede 3. oktober.

Grindsted: Det er ikke den bedste tid at åbne en ny butik i øjeblikket i disse corona-tider.

Men det var præcis, hvad Annie Kristensen gjorde den 3. oktober, da hun slog dørene op til sin nye børnetøjsbutik, Børnlille, i Vestergade 1 i Grindsted. Det har hun bestemt ikke fortrudt.

- Den første måned er gået så fint. Det har været så mega positivt det hele. Kunderne fortæller, at sådan en butik har manglet i byen. Og folk har været gode til at besøge mig, og rent økonomisk er det gået efter planen - som jeg havde håbet på, fortæller Annie Kristensen glædestrålende.

Hun erkender, at det er en udfordrende tid, og derfor synes hun også, at det er dejligt, at hun på trods af corona, og hvad det har ført med sig, alligevel har nået sit mål efter godt en måned.

- Folk har meget den der lokale følelse, som jeg mærkede fra starten. De ved, at det er nu de skal støtte de lokale butikker. Så det er måske ikke en helt skidt tid at starte i, siger Annie Kristensen.

Jævnt flow

Der kommer stort set nye ting ind i hendes lille butik hver dag, så der er et jævnt flow i tøjet til de mindste.

- Jeg har lyttet meget til, hvad folk har sagt og spurgt efter, siger Annie Kristensen.

De nye mærker er blevet taget godt imod. Især mærket Lil' Atelier.

- Jeg har været spændt på, hvordan folk ville tage imod det, men det har været en succes. Det er også virkelig lækkert tøj - til fornuftige priser, siger Annie Kristensen.

Da Annie åbnede Børnlille havde hun tøj på hylder og bøjler til børn fra nul til seks år. Det er nu blevet udvidet en smule - efter forespørgsler fra kunderne.

- Jeg prøver at udvide sortimentet langsomt. I dag har jeg tøj til børn fra nul til otte år i de mest populære mærker, fortæller Annie Kristensen.

Der kommet stort set nye varer hos Børnlille hver dag. Foto: Jan Kronvold

Hverken sprit, restriktioner om, hvor mange der må være i butikken eller mundbind, har afholdt kunderne i at strømme til Annies butik i Vestergade 1.

- Der må kun være seks i butikken af gangen. Det gav kun problemer ved åbningen. Til hverdag er der ingen problemer. Det er kun få gange, hvor folk har måttet vente udenfor et øjeblik, siger Annie Kristensen.

Annonce

Webshop på vej

På åbningsdagen mødte der mange kunder frem. Ikke kun fra Grindsted, men også fra andre byer, som eksempelvis Billund.

- Der har også været kunder fra både Herning og Esbjerg. Der er endda nogle, der er kommet udenbys fra kun for at besøge min butik. Det er da dejligt, og jeg kan virkelig mærke, at der er et marked for børnetøj. Nu håber jeg bare på en rigtig god julehandel, siger Annie Kristensen.

Det skal den nye webshop, der er på vej, forhåbentlig hjælpe til med.

Webshoppen er ved at være klar, og den åbner inden den 1. december.

- I webshoppen kan man handle alle de varer, som jeg også har i den fysiske butik. Det er et stort arbejde, at få sådan en op at køre. Det tager lang tid at få lagt alle varerne op, siger Anni Kristensen.

Webshoppen ligger på hjemmesiden: boernlille.dk


Den første måned er gået så fint. Det har været så mega positivt det hele. Kunderne fortæller, at sådan en butik har manglet i byen.

Annie Kristensen, indehaver, Børnlille
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce