Annonce
Ugeavisen Grindsted

Beauty Tip: Julie har haft travlt med at lave julenegle

Negletekniker Julie Rønberg Larsen har netop flyttet sin negleklinik fra Dalsøvej til Nørre Allé 17 i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Negletekniker Julie Rønberg Larsen har flyttet sin klinik fra Dalsøvej til Nørre Allé 17, hvor hun i hele december har haft travlt med at lave gelé-negle med julemotiver. Sådan var det også i december 2019.
Annonce

Grindsted: I kælderen på Nørre Allé 17 har negletekniker Julie Rønberg Larsen netop fået indrettet sin nye negleklinik Beauty Tip, der tidligere lå på Dalsøvej.

Hun og kæresten Emil har netop overtaget ejendommen på Nørre Allé og en af fordelene ved at have klinikken i kælderen er, at der er separat adgang til negleklinikken, så kunderne ikke skal gennem privaten.

Op til jul - ja, faktisk fra starten af december - har Julie haft ualmindelig travlt, da rigtig mange af hendes kunder skulle have lavet negle der afspejlede julen. De skulle helst være røde og så dekoreres med fine penselstrøg fra Julies rolige hånd, så neglene både ligne julepakker, snefnug, stjerner, julekugler eller bare med flotte mønstre i julens farver.

- Jeg har lavet mange mønstre og mange røde negle i december. Det var det samme sidste år, men i år har det været helt vildt. Kunderne kommer tit selv med ønsker til mønstre på neglene, fortæller Julie Larsen.

Hun tror, at den store interesse for at få lavet julenegle skyldes coronaen, da kvinderne har brug for at forkæle sig selv i en tid, hvor det er svært at rejse ud og også gå i byen.

Annonce

Erfaren 21-årig

Julie Larsen er kun 21 år, men har allerede været i faget i flere år. Hun startede sin klinik i sine forældres kontor i september 2018, hvor hun også gik i gang med uddannelsen som negletekniker, hvor hun blev færdig i marts 2019.

- Jeg havde klinikken hjemme hos mine forældre indtil maj sidste år, hvor jeg så var lejet ind hos kosmetolog Dorte Rask. Det var jeg frem til januar i år, hvor min kæreste og jeg lejede et hus på Dalsøvej, hvor jeg indrettede klinik. Den havde jeg så frem til vi flyttede til Nørre Allé her i december, fortæller Julie Larsen.

I denne tid er der travlhed hos Beauty Tip, da de mange faste kunder hos Julie Rønberg Larsen gerne vil have fine julenegle. Foto: Jan Kronvold

Det hele er endnu ikke kommet på plads i den nye klinik, men det går kunderne, ifølge Julie, ikke så meget op i.

- De kommer efter at få lavet flotte negle, fastslår Julie Larsen.

Hun har fået mange faste kunder og hun har kunnet leve af at lave negle på både hænder og fødder i sin klinik Beauty Tip siden september sidste år.

Annonce

Corona ramte hårdt

Da coronaen kom i foråret ramte den hårdt. Jeg havde lukket i halvanden måned, men travlheden i både december 2019 og i december i år har givet et boost til at fortsætte. Jeg er nu kommet op igen og det er dejligt at have noget at lave, mener Julie.

Hun mener, at coronaen har givet hende mange faste kunder i forhold til tidligere, hvor der mest kom kunder op til weekenderne, når de skulle til fest.

Julie Rønberg Larsen er glad for at lave forskellige mønstre på de gelé-negle, som hun sætter på sine mange kunder. Foto: Jan Kronvold

- I dag er der jo ikke mange fester længere, så dem der kommer nu vil gerne forkæle sig selv. Kunderne er rent aldersmæssigt meget spredt. Det er fra konfirmander til kvinder på 70-80 år, der kommer for at få lavet gelénegle og forstærkninger eller få fyldt op, fortæller Julie Larsen.

Hun begyndte med at arbejde med akrylnegle, men gik over til gelénegle i 2018, da hun begyndte på uddannelsen.

Beauty Tip

Julie Rønberg Larsens negleklinik Beauty Tip på Nørre Allé 17 har følgende åbningstider:

mandag 9-17, tirsdag 7-14.30, onsdag 11-21, torsdag 9-17 og fredag 8-16 eller efter aftale.

Julie kan kontaktes på telefon: 6043 7524 eller på Facebook, hvor der er et link til online booking.

- Gelé holder bedre. Der bruger jeg skabeloner i stedet for at lime akryltipper på, fortæller Julie Larsen.

I hendes lille klinik har hun dagligt selskab af bomuldshunden Holly på halvandet år, der er en stor del af klinikken.

Julie Rønberg Larsen kan kontaktes på telefon: 6043 7524 eller på Facebook, hvor der er link til online booking.


I dag er der jo ikke mange fester længere, så dem der kommer nu vil gerne forkæle sig selv

Negletekniker Julie Rønberg Larsen, Beauty Tip
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce