Annonce
Ugeavisen Grindsted

Beboerformand opfordrer især beboere i Tingparken, Fynsgade, Lyngsøparken og Kanalbyen til at blive testet

Testbilen er i Tingparken i denne uge, men andre en beboere der er velkomne til at benytte sig af muligheden for at blive testet uden at skulle bestille tid først. Arkivfoto

Grindsted: Bestyrelsen i beboerforeningen i Tingparken og andre afdelinger af Grindsted Boligforening har travlt. Fra tirsdag morgen er corona-testbilen i Tingparken, og ønsket er, at så mange som muligt benytter sig af muligheden for at blive testet.

Beboerformand Jeyarajah Rasiah har derfor været rundt i boligforeningens blokke i Fynsgade med foldere på flere sprog for at fortælle om testbilen.

- Vi er blevet ringet op af folk fra andre dele af boligforeningen, som er i tvivl om, om de også må komme til testbilen i Tingparken. Det må de, og i dag bliver der delt foldere ud også i Lyngsøparken og Kanalbyen, siger han.

Boligforeningen har også sat gang i sms-kæder og mund til mund-oplysning om testmuligheden i Tingparken.

Testbilen holder ved Tingparken 42 C (fælleshuset) følgende dage: Tirsdag: 08.30-17.30. Onsdag: 12.30-17.30. Fredag: 08.30-17.30. Lørdag: 08.30-17.30. Søndag: 08.30-17.30.

Baggrunden er, at smitten i høj grad er koncentreret i Grindsted Sogn, der har et såkaldt incidenstal på 250 over de seneste syv dage. Det betyder, at der er 250 smittede pr. 100.000 indbyggere i sognet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce