Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bedeugen i Grindsted er aflyst

Bedeugen i uge 2 i Grindsted er aflyst på grund af Covid-19. PR Foto
Grindsted: Årets bedeuge i uge 2 er aflyst på grund af de seneste restriktioner fra sundhedsmyndighederne på grund af coronapandemien.
Annonce

Grindsted: Årets bedeuge i uge 2 er aflyst på grund af de seneste restriktioner fra sundhedsmyndighederne på grund af coronapandemien.

- Efter statsministerens pressemøde den 5. januar må vi desværre bekendtgøre, at årets bedeuge ikke gennemføres som planlagt i Grindsted fra mandag den 11. januar til torsdag den 14. januar. Hele Danmark er lukket ned på grund af Covid-19, og vi må tage vores del af ansvaret for at begrænse udbredelsen af Covid-19 i vores samfund ved ikke at samles fysisk, siger præst i Vestermarkskirken, Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

Præsten understreger dog, at bønnen ikke er aflyst.

- Et muligt alternativ er bedemøder online. Dem arrangerer Evangelisk Alliance i Danmark fire af i løbet af bedeugen. Hele verden befinder sig i en alvorlig krise. Mange mennesker er ramt af sygdom, og endnu flere er ramt af konsekvenserne af de mange nedlukninger. Derfor skal vi fortsat bede for Danmark og verden. Vi anbefaler derfor at bedemøderne gennemføres online eller i forbindelse med andagter i hjemmet. Tænk i det hele taget kreativt på, hvordan vi kan samles i bøn for vores land og verden, mens vi holder afstand, siger Charley Stephansen.

Online-ressourcer kan ses på www.evangeliskalliance.dk hvor der er link til bedemøder via zoom og bedefolderen kan downloades.

- Ellers henviser vi til, at man henter en bedefolder hos enten Vestermarkskirken, Grindsted Kirke eller Indre Mission, siger Charley Stephansen.

Man kan også kontakte Præst i folkekirken Steen Frøjk Søvndal: 5190 9343, Præst i Vestermarkskirken Charley Stephansen: 2588 3386 for spørgsmål og information.


Hele Danmark er lukket ned på grund af Covid-19, og vi må tage vores del af ansvaret for at begrænse udbredelsen af Covid-19 i vores samfund ved ikke at samles fysisk

Charley Stephansen, præst i Vestermarkskirken
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce