Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bertelsen-søstrene sejrer på tennisbanen

Bertelsen-søstrene Liv og Lykke hentede en overraskende doublesejr for Vejle i turneringspremieren. Også i de følgende kampe er det gået godt. Privatfoto

Grindsted: Efter fire sæsoner i Kolding skiftede 16-årige Lykke Bertelsen fra Grindsted før denne sæson til Vejle med henblik på at rykke op i elitedivisionen. Her spiller også Lykkes 18-årige storesøster, Liv Bertelsen, der tidligere har spillet i elitedivisionen for Esbjerg.

Mens Grindsted-tennissøstrene Liv og Lykke Bertelsen i turneringspremieren trods en flot sejr i double måtte nøjes med at reducere ambitiøse Vejles choknederlag i 1. div. på hjemmebane, spillede de i seneste runde de afgørende roller i udesejren over Aalborg. Med tre sejre i deres tilsammen fire kampe var de altafgørende for den samlede sejr på 4-2. Det bliver beskrevet  i en pressemeddelelse.

Storesøster Liv tabte til en rutineret modstander i sin seneste kamp, men til gengæld vandt lillesøster Lykke den hidtil klareste sejr i hele divisionen, da hun uddelte dobbeltæg, 6-0 6-0.

Annonce

Efter 2-2 i singlerne blev søstrene splittet op i hver sin double for at satse på den samlede sejr. Og operationen lykkedes, men i to gysere. I begge doubler vandt søstrene med hver deres makker de afgørende tiebreakere 10-8.

Efter de to første af sæsonens i alt syv kampe har Lykke lagt sig på en suveræn førsteplads blandt de hidtil 36 anvendte spillere i 1. div. med sejre i samtlige sine fire kampe, mens storesøster Liv ligger på en delt tiendeplads.

Lykke i dobbelt nøglerolle i pinsen

Efter sejren er Vejle, hvis erklærede sæsonmål er oprykning til Elitedivisionen, rykket op på en fjerdeplads blandt de otte hold i 1. div. Pinselørdag kan Vejle hjemme tage pladsen som Jyllands bedste hold i rækken i den direkte kamp om tredjepladsen mod Øster Bording-Silkeborg.

Pinsedag tager Lykke og holdkammeraterne hul på årets U18-turnering med en hjemmekamp mod Hørsholm-Rungsted. Målet er en plads i DM-medaljeslutspillet til september.


Operationen lykkedes, men i to gysere. I begge doubler vandt søstrene med hver deres makker de afgørende tiebreakere 10-8.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce