Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bibliotekerne kan også bruges under nedlukningen

Selv om Magion biblioteket er lukket på grund af Covid-19 nedlukningen er der dog stadig mulighed for at få hjælp i akutte situationer. PR Foto
Selv om bibliotekerne i Billund Kommune også er lukkede som følge af Covid-19, er det dog stadig muligt at benytte bibliotekernes materialer.
Annonce

Billund Kommune: Som følge af regeringens seneste restriktioner på grund af Covid-19 er Billund Bibliotekerne lukket til og med 17. januar 2021.

Bibliotekerne gør dog opmærksom på, at der kun er tale om en delvis nedlukning.

- Borgerservice træffes på telefonen og holder fortsat åbent for personligt fremmøde ved særligt akutte henvendelser, oplyser teamleder Lea Ahm hos Borgerservice i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Bøger som takeaway

På billundbib.dk kan man bestille en ”Læsepose To Go” og reservere bøger, film og andre materialer. De bestilte materialer udleveres ved Magion Bibliotekets bagindgang (ved parkeringspladsen vest for biblioteket) på hverdage mellem kl. 10.00-15.00. Her har man også mulighed for at aflevere sine bøger. Når man ankommer, skal man bare følge anvisningerne på døren.

Det er stadig muligt at reservere bøger og andet til afhentning ved Magion Bibliotekets bagindgang. PR Foto

- Reserverede materialer og ”Læseposer To Go” kan dog først afhentes, når man modtager besked via mail eller sms, siger lederen af Billund Bibliotekerne & Borgerservice, Ole Bisbjerg i pressemeddelelsen.

Alle udlånte materialer bliver automatisk fornyet i nedlukningsperioden. Når biblioteket åbner, vil der være ekstra god tid til at aflevere lånte materialer. Der bliver ikke opkrævet gebyr for materialer, der har overskredet afleveringsfristen, mens biblioteket har været lukket.

Annonce

Besøg det digitale bibliotek

Er man oprettet som låner på Billund Bibliotekerne, har man adgang til en række digitale tilbud, som man kan tilgå hjemmefra. Så selv om bibliotekerne er lukket ned, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i det digitale bibliotek og blive inspireret til spændende læseoplevelser, se film for både store og små, læse artikler, aviser og andet. Ønsker man at blive oprettet som låner, kan du med dit NemID bruge selvbetjeningsløsningen på billundbib.dk/bruger.

Borgere med særligt akutte henvendelser kan blive visiteret til en tid i Borgerservice i Magion Biblioteket. Borgerservice vil i telefonen vurdere, om de kan hjælpe telefonisk, eller om henvendelsen kræver personligt fremmøde.

Man kan træffe Borgerservice på tlf. 7972 7015 i den normale åbningstid.

Borgerservice i Billund er fortsat lukket frem til og med d. 17. januar 2021.

Lukkeperioden kan blive forlænget afhængig af myndighedernes beslutninger.

Man kan løbende holde sig orienteret på billundbib.dk og billund.dk/covid19.


Reserverede materialer og ”Læseposer To Go” kan dog først afhentes, når man modtager besked via mail eller sms

Ole Bisbjerg, leder af Billund Bibliotekerne & Borgerservice
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce