Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bilfirmaet MJunker udvider med 230 kvadratmeter

Michael, til venstre, og Morten Junker foran hullet i jorden, som om kort tid bliver til en udvidelse af deres udstillingshal. Foto: Jan Kronvold
Bilfirmaet MJunker på Industrivej udvider med en tilbygning på 230 kvadratmeter, der skal bruges til gokarts og køreskole.

Grindsted: Gravemaskiner fra Hardy Skov er netop gået i jorden på Industrivej 17, hvor brødrene Morten og Michael Junker driver bilfirmaet MJunker.

Årsagen til gravearbejdet er, at brødrene udvider den eksisterende udstillingshal med 230 kvadratmeter.

Det bliver en forlængelse af hallen og den kommer til at ligne den nuværende hal med grå bølgeplader udvendig.

- Mortens køreskole, Junker's Køreskole, skal have teoriundervisning i tilbygningen og så skal vi have gokartværksted, fortæller Michael Junker.

Brødrene er blevet importør af Haase gokarts og de har syv-otte unge knægte som de hjælper og støtter med sporten. Blandt andet med at skrue i de små køretøjer, og det kommer også til at foregå i den nye tilbygning.

Sådan kommer tilbygningen hos bilfirmaet MJunker til at se ud. Illustration. Solid Skilte


- Det er dog ren fritidsinteresse for os. Både Morten og jeg kører selv gokart. Det har vi gjort siden vi var 10 år, fortæller Michael Junker.

I november sidste år blev MJunker autoriseret serviceværksted for Bach kabinescootere og i forvejen solgte og servicerede MJunker el-scootere fra Larsens El-scootere, og det foregår i den gamle udstillingshal, hvor der også er klargøring af biler.

Annonce

Hallen var for lille

Brødrene vil også gerne have flere biler på lager på sigt, og mange af dem skal ind i den nuværende hal, og derfor var hallen blevet for lille.

Michael Junker ved ikke nøjagtig, hvornår tilbygningen er færdig og klar til brug for både elever og gokart-folket.

- Vi har gået med planerne i tre-fire måneder og de har sagt, at det vil tage mellem fire til seks uger at opføre, så nu skal vi bare have det færdigt, siger Michael Junker.

Hos MJunker har coronaen godt kunne mærkes. Især fra sidst i december og gennem hele januar var der en nedgang i biler på værkstedet.

- Det er ved at vende igen og nu varer det ikke længe før folk skal have sommerdæk på, siger Michael Junker.


- Vi har gået med planerne i tre-fire måneder og de har sagt, at det vil tage mellem fire til seks uger at opføre, så nu skal vi bare have det færdigt

Michael Junker, medejer af MJunker
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce