Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film

Animationsfilmen "Den lille afskyelige snemand" vises i denne uge i biografen.
Disse film kan man se i Grindsted Kino i efterårsferien
Annonce
Annonce

Mugge og vejfesten

Den 10-årige dreng Mugges lykkelige tilværelse ændrer sig drastisk, da hans mor falder for crossfit-træneren Pierre og forlader Mugges far. Mugge står nu tilbage med sin handlingslammede far og beslutter sig for at bringe sine forældre sammen igen til den store, årlige vejfest, men da vejfesten aflyses, må Mugge sørge for selv at stable vejfesten på benene og bringe sine forældre sammen igen.

Annonce

Den lille afskyelige snemand

Animationsfilmen "Den lille afskyelige snemand" handler om en magisk yeti, også kendt som den afskyelige snemand, der må vende hjem til sin familie. Den kinesiske pige Yi opdager yetien på toppen af sit tag, og de bliver snart venner. Sammen tager de på en rejse til Himalayas bjerge for at genforne den afskyelige snemand med sin familie. Problemet er bare, at en manisk rigmand er på sporet af Yi og hendes nye, kæmpestore ven.

Annonce

Rambo 5: Last blood

John Rambo har boet på familiens ranch i Arizona i ti år, og selv om PTSD-dæmonerne stadig plager ham, befinder han sig vel i samværet med husholdersken Maria og hendes barnebarn Gabriela. Rambo behandler Gabriela som sin egen datter, så da hun, trods Rambos advarsler, tager til Mexico for at finde sin far og bliver kidnappet af et narkokartel, skyr Rambo ingen midler for at få hende hjem.

Annonce

Krigsfotografen

Den prisvindende fotograf Jan Grarup har i over tredive år rejst verden rundt i krigszoner og katastrofeområder for at dokumentere ødelæggelserne og konsekvenserne heraf, og nu følger han irakernes fremmarch mod Islamisk Stat i byen Mosul. Hjemme i Danmark står han dog overfor helt andre udfordringer med sin kræftsyge ekskone og deres fire børn, som mere end nogensinde har brug for deres far.

Annonce

Gooseboy

Drengen Viggo lever og ånder for virtual reality-spillet ”Gooseboy”, hvilket en dag ændrer sig brat, da en vaskeægte talende gås ved navn Nissemand nødlander på Viggos altan med en brækket vinge. Nissemand er desperat efter at indhente sin flok, og Viggo beslutter sig for at hjælpe sin nye ven med at nå sit mål, hvilket bringer dem ud på en fantastisk, eventyrlig og bestemt ikke ufarlig rejse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce