Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film

I denne uge kan du se filmen Filmen 'Le Mans '66.
I Grindsted Kino kan du se fire film i denne uge
Annonce
Annonce

Terminator: Dark Fate

For godt to årtier siden omskrev Sarah Connor menneskehedens fremtid, da hun forhindrede Dommedag. Men maskinernes fremmarch blev ikke helt forpurret, for i Mexico City dukker nu to dræbere fra fremtiden op: En ny terminator ude på at slå pigen Dani ihjel og maskine-menneske-hybriden Grace, som skal beskytte Dani. Sammen med Dani og Grace må Sarah opsøge en gammel bekendt for at beskytte Dani.

Annonce

Danmarkspremiere på Le Mans'66

Filmen 'Le Mans '66 handler om optakten til det episke 24-timers Le Mans-løb i 1966, der i særdeleshed betød en dyst mellem bilfabrikanterne Ford Motors og Ferrari. Da bildesigneren Carroll Shelby bliver hyret af Ford, er det ikke for at skabe endnu et samlebåndskøretøj til den amerikanske befolkning. Ford har nemlig besluttet, at de vil udvikle en racerbil, der kan vinde det prestigefyldte Le Mans-løb i Frankrig. Men konkurrencen er hård, især fra de forsvarende mestre fra Ferrari, og chancen for at vinde handler ikke kun om bildesign, men også om at finde den rigtige racerkører. Til det formål hyrer Shelby den uregerlige men brillante Ken Miles, og sammen må de tackle både intern og ekstern modstand under forberedelserne til det ultrahårde løb.

Annonce

Valhalla

Da tordenguden Thor og hans blodsbror Loke besøger Midgård, tager de de to menneskebørn Tjalfe og Røskva med sig tilbage til Asgård som tjenere. Guderådet i Valhalla, asernes højborg, er dog i opløsning, og samtidig truer både jætternes og Fenrisulvens færden i skovene, så da Tjalfe en dag tages til fange af jættehøvdingen Udgårdsloke, er det op til Røskva at overtale aserne til at redde ham.

Annonce

Judy

Judy Garland fik sin filmdebut som 14-årig i "Troldmanden fra Oz", men den pludselige berømmelse gik dengang hårdt ud over hendes ve og vel. I 1968 har Garland levet et liv fyldt med misbrug, nedture og forliste ægteskaber og forbereder sig nu til sine optrædener i London, og selv om hun formår at charmere alle omkring sig, bliver det sværere og sværere for hende at skjule sit skrantende helbred.

Annonce

Star Wars: The rise of skywalk

Billetsalget er startet til den nye Star Wars film, som vi også viser i Grindsted Kino til Danmarkspremieren den 18. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce