Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Filmen Little Women vises i Grindsted Kino i denne uge.
I denne uge vises der fire film i Kulturhuset Grindsted
Annonce
Annonce

Kød og blod

Da 17-årige Idas mor omkommer i en bilulykke, bliver Ida placeret i pleje hos sin moster Bodil og dennes tre voksne sønner. Ida modtages af dem alle med varme og omsorg, hvilket gør det svært for hende at tage afstand, da den dominerende Bodil følgende introducerer hende til familiens kriminelle foretagender, og snart er hun fanget i et liv, hvor grænserne mellem vold og kærlighed flyder sammen.

Annonce

Little women

I New York i 1868 håber den unge forfatter Jo March at få sin bog om hendes families oplevelser under Den Amerikanske Borgerkrig udgivet. Mens hendes far kæmpede i krigen, boede Jo med sine tre søstre, Amy, Meg og Beth, sammen med deres omsorgsfulde mor, Marmee. Selv om de fire pigebørn var vidt forskellige, besad de alle et kunstnerisk islæt og ønsket om at leve frit i en mandsdomineret verden.

Det er en Biografklub Danmark-film.

Annonce

Trolls on world tour

Animationsfilmen 'Trolls på verdensturné' er det andet kapitel om de små trolde med pangfarvet strithår. Denne gang udvides Trolls-universet, da Poppy og Branch opdager, at de faktisk ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, mange flere - og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre fra heavy metal over techno til country. Da alle Trolls sikkerhed pludselig er i fare, bliver det Poppy og Branch opgave at forene alle verdens trolde i harmoni - men det er sværere end som så.

Annonce

Pelle Haleløs

Katten Pelle lever et rart og trygt i et hjem på en gård på landet. En dag får han forvildet sig til storbyen, hvor alt er helt anderledes, end hvad han er vant til. Heldigvis får han nye venner i byen, især hunkatten Maja, men der lurer også ukendte farer i storbyen, og ikke alle vil Pelle det bedste. Mødet med den onskabsfulde hankat Mons gør tilværelsen svær for Pelle, som inden længe får hjemve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce