Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Den animerede familiefilm "Luna og Den Magiske Krystal" kan ses i Kulturhuset Grindsted i uge 33.
I uge 33 er der to film på plakaten i Kulturhuset Grindsted.
Annonce
Annonce

Wild Rose

Den unge skotske kvinde, Rose-Lynn, har en blakket fortid og et brændende ønske om at blive country-stjerne i USA. Men som nyligt løsladt alenemor med et dårligt betalt rengøringsjob virker drømmen umulig. Hun får dog hjælp fra sin chef, som introducerer hende for en BBC-radiovært, og Rose-Lynn, der har viljen såvel som talentet, får nu muligheden for at flytte til Nashville og jage sin drøm.

Det er en Biografklub Danmark-film og den andensidste film i Biografklub Danmarks sæsonen 2019/2020 - Undtagelsen vises fra den 27. august.

Annonce

Luna og den Magiske Krystal

Den animerede familiefilm "Luna og den Magiske Krystal" handler om Luna, der ikke er noget helt almindeligt lille pindsvin. Luna er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Hun elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle, der vil lytte (og til alle, der ikke vil).

Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden. Så da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod.

Det frygtløse pindsvin melder sig frivilligt til at skaffe krystallen tilbage, men de andre dyr griner hånligt af hende - et pindsvin kan da ikke udføre så farlig en mission. Men Luna insisterer, og på den fantastiske og farefulde mission tager hun egernet Tjum med - hendes bedste og eneste ven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce