Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens Film i Grindsted Kino

Annonce

Grindsted: Grindsted Kino har i denne uge en del film på plakaten.  Et nyt tiltag i biografen er, at danske film vises uden undertekster om tirsdagen.

Annonce

Retfærdighedens rytter

Den udstationerede soldat Markus må tage hjem, da hans kone på tragisk vis omkommer i en togulykke. På overfladen ligner det et uheld, men den excentriske matematiker Otto, der også var ombord på toget, og hans to kolleger Lennart og Emmenthaler er overbevist om, at det ikke var et uheld.

Annonce

Julemandens datter

Vi følger igen julemandens datter, Lucia, der som den første pige nogensinde har fået lov til at gå på julemandsskole. Sammen med sin bedste ven Oscar og resten af skolen er hun i fuld færd med at planlægge et fint besøg fra selveste kongen. Begivenhederne tager dog en uventet drejning, da kongens magiske krystal bliver stjålet, og alle snart tror, at Oscar er tyven. Lucia må nu satse alt for at bevise sin vens uskyld og finde den rigtige tyv. Sammen med Oscar kommer hun på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

Annonce

Madklubben Reprise

Marie, Vanja og Berling har været veninder siden skoletiden og er nu i deres livs efterår, mens de hver især kæmper med sit. De beslutter sig for at tage på et madkursus i Syditalien og rejsen bliver en vitamin-indsprøjtning hvor gamle intriger afdækkes og nye eventyr indledes.

Annonce

Druk Reprise

De fire midaldrende gymnasielærere Martin, Tommy, Peter og Nikolaj indleder et eksperiment, hvor de forsøger at holde en konstant alkoholpromille på 0,5. Forsøget går i begyndelsen over al forventning og vennerne oplever et nyt og lykkeligere liv. Men i længden er det daglige alkoholindtag ikke uden konsekvenser på arbejdet og hjemmefronten.

Annonce

Biografklub Danmark

Annonce

Erna i krig Reprise

Første Verdenskrig kører på sidste vers, men den udmarvende krig kræver stadig sine nye rekrutter, også i Sønderjylland, der er under tysk herredømme. Da den enfoldige sønderjyske dreng Kalle bliver indkaldt til tjeneste for Det Tyske Kejserrige, beslutter Kalles mor sig for at forklæde sig som soldat og følge sin søn i tykt og tyndt.

Baby-bio viser 7 years of Lukas Graham. Det er den 2. december.

Seniorbio viser Den tid på Året. Det er den 3. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce