Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i Kino

Danmarkspremiere på den nye X-men film.
Der er fire film på plakaten i denne uge.
Annonce
Annonce

Kvinde på krigsstien

Halla er til hverdag korleder og meget vellidt blandt sine venner. Hun er også på en mission: Et korstog mod den lokale sværindustri som hun føler, er i gang med at ødelægge hendes elskede islandske natur, og ved at sabotere den lokale strømforsyning skaber hun sig et alias i medierne som ”Fjeldkvinden”. Missionen besværliggøres dog, da hun pludseligt får tilbuddet om at adoptere en lille pige.

Biografklub Danmark.

Annonce

X-men: Dark Phoenix

Danmarkspremiere på den nye X-men film i Grindsted Kino "X-Men: Dark Phoenix" er efterfølgeren til "X-Men: Apocalypse" og byder på et gensyn med de mange mutanter. Denne gang står gruppen overfor deres største udfordring - Jean Grey.

En redningsmission i rummet går galt, da en ukendt energikilde rammer Jean Grey. Resten af holdet troede, at hun ville dø i eksplosionen, men Jean virker til at være uskadt og stærkere end nogensinde før. De nye kræfter kommer dog med en pris, for hun er ikke længere den person X-Men kender.

Gruppen må vælge, om de vil forsøge at få Jean tilbage, eller tage kampen op mod den nye trussel.

"Game of Thrones" stjernen Sophie Turner er tilbage som Jean Grey. Bl.a. Jeniffer Lawrence, James McAvoy og Michael Fassbender vender også tilbage i filmen. Og Oscar-nominerede Jessica Chastain medvirker som en ny hemmelighedsfuld skurk.

Annonce

Uglydolls

Byen Grimsted er der, hvor dukker bliver sendt til fra fabrikken, hvis de ikke er perfekte. Her hygger alle de grimme dukker sig, men den optimistiske Moxy drømmer om at komme ud i Den Store Verden og finde sig et barn at blive elsket af. Sammen med sine venner drager hun afsted, men gruppen står snart overfor en række adgangsgivende prøver styret af den perfekte og tyranniske dukke Lou.

Annonce

Battle

Teenageren Amalie aspirerer til at blive professionel danser og samtidig leve det perfekte liv. Muligheden for at starte på en prestigefyldt danseskole skaber dog splid mellem hende og vennerne, og da hendes far pludseligt går fallit, bliver Amalies fremtidsudsigter meget usikre. Men en dag møder hun gadedanseren Mikael, som får hende til at betragte dans og livet på en helt ny måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce