Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i Kino

Yao spiller i denne uge i Kulturhuset Grindsted.
I uge 33 kan du se disse film i Kulturhuset Grindsted.
Annonce
Annonce

Fast & Furious Hobbs & Shaw

Den tidligere FBI-agent Luke Hobbs og den kriminelle Deckard Shaw befinder sig normalt på hver sin side af loven, men en ny fjende tvinger dem pludseligt til at slå kræfterne sammen. De må hjælpe Shaws søster, Hattie, som er MI6-agent og på jagt efter terroristen Brixton Lore, der har stjålet et biologisk våben med evnerne til at give ham superstyrke samt muligheden for at udslette menneskeheden.

Annonce

Kongernes fald

Denne film vises som reprise i forbindelse med aftenen med folkekøkken.

Den danske dokumentarfilm "Kongernes fald" handler om passionen bag speedway, lugten af brændt metanol og lyden af motorer, der gasses op. I 1970’erne og 80’erne er Ole Olsen dansk speedways ukronede konge, men de to kronprinser Erik Gundersen og Hans Nielsen ånder ham i nakken for at blive den næste, der står øverst på sejrsskamlen. Historien om dansk speedways uventede storhedstid handler om et nært bånd mellem tre mænd, som skiftede fra venskab til splid. Filmen tager os med ind i en dramatisk fortælling, drevet af disse mænds ambitioner om at blive den bedste. "Kongernes fald" tegner en tid, hvor sportens verden var mere eventyrlig, hvor man med den rette, indædte indstilling kunne rejse sig fra plovfurerne på landet og ende som kongen af speedway.

Annonce

Kæledyrenes Hemmelige liv 2

Da hunden Max' ejer Katie bliver gift og får et barn, bliver Max' liv vendt på hovedet, og i overbeskyttende nervøsitet for barnets liv tager han med den lille familie på landferie. Her møder Max den ældre hyrdehund Rooster, som instruerer ham i at styre hans frygt, hvilket viser sig at komme Max til gode, da han kommer hjem igen: Han og de andre kæledyr må nemlig ud og redde en hvid tiger.

Annonce

Løvernes Konge

Løveungen Simba er søn af løvernes konge, Mufasa, og lever en problemfri tilværelse som tronarving. Men Simbas onkel, den onde Scar, pønser i samråd med hyænerne på at tilrane sig magten, og da Mufasa bliver dræbt, skyder Scar skylden på Simba, som flygter fra løvernes domæne. Simba finder sig et nyt liv og nye venner, men da fortiden indhenter ham, bliver han nødt til at se sandheden i øjnene.

Annonce

Yao

I det nordlige Senegal bor den 13-årige dreng Yao, hvis store idol er skuespilleren Seydou Tall, og da Tall inviteres til Dakar i forbindelse med sin bogturné, bliver Yao besat af tanken om at møde sin helt. Yao rejser på egen hånd til Dakar, hvilket rører Tall dybt, og han beslutter at følge Yao hjem igen, men som rejsen skrider frem, bliver Tall konfronteret med sine egne senegalesiske rødder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce