Annonce
Ugeavisen Grindsted

Black Friday gennemføres i Grindsted

Jonas Pedersen, formand for Grindsted Handelsstandsforening. Foto: Jan Kronvold
Grindsted Handelsstandsforening har besluttet at gennemføre Black Friday fredag den 27. november. Dog med ændringer i forhold til tidligere på grund af corona.

Grindsted: Selv om coronaen stadig hærger overalt, så har Grindsted Handelsstandsforening besluttet at gennemføre årets Black Friday, der afvikles fredag den 27. november.

Der bliver dog flere ændringer i forhold til tidligere år, for at gøre det så sikkert som muligt at handle i Grindsteds butikker.

- Vi kører som tidligere med en officiel åbningstid fra klokken 10 til klokken 24. Dog er der nogle butikker, der vælger at åbne klokken 8.00. Det er også op til de enkelte butikker, om de vil udvide og holde Black Friday over flere dage, fortæller Jonas Pedersen.

Handelsstandsforeningen fraråder medlemmerne at køre med time- eller køtilbud, så man undgår at samle for mange folk.

- Vi mener, at vi kan forsvare at holde Black Friday på en betryggende måde, siger Jonas Pedersen.

Det er op til butikkerne selv at overholde det antal kunder, som der må være i de enkelte butikker af gangen, siger handelsstandsformanden.

Der bliver også Power Shopping i år, hvor det som altid gælder om, at en udtrukken vinder kan handle for 10.000 kroner på en time.

Power Shopping lørdag

Det bliver dog ikke fredag aften klokken 22.50, at den heldige vinder bliver fundet.

- Vi har valgt at holde fast i Power Shoppen, men på en ny måde. Når man handler i medlemsbutikkerne hele dagen igennem skal man udfylde en seddel med navn og adresse og aflevere det i postkassen på Torvet senest klokken 24, fredag aften. Lørdag formiddag klokken 10 bliver den heldige vinder udtrukket. Det sker live på "Oplev Grindsted" på Facebook. Vi ringer vinderen op, og tager man ikke sin telefon, så trækker man en ny vinder, fortæller Jonas Pedersen.

Den heldige vinder skal møde på Torvet klokken 12 og skal så handle for 10.000 kroner senest til klokken 13.00.

Der vil også være en anden ændring i forhold til tidligere, hvor der blev udleveret billetter til pølser på Torvet. Det bliver der ikke noget af i år. Den del er aflyst.

- Vi håber, at kunderne vil støtte os. Både på Black Friday og i julehandlen og at man ikke sidder hjemme bag skærmen og handler, siger Jonas Pedersen.


Vi mener, at vi kan forsvare at holde Black Friday på en betryggende måde

Jonas Pedersen, formand for Grindsted Handelsstandsforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce