Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bobtimister skyder sæsonen i gang

Bobklubben Bobtimisterne indleder sæsonen på torsdag den 1. oktober i Teglgaardshallen i Krogager. Arkivfoto: Chresten Bergh
Medlemmerne i bobklubben Bobtimisterne i Krogager indleder torsdag den 1. oktober jagten på de små drilske ringe i den nye sæson.
Annonce

Krogager: Efter en lang sommerpause er de gæve bobspillere i Bobtimisterne i Krogager klar til en ny sæson, hvor de drilske små runde rinde skal skydes i hul.

Den indledende jagt på de kulørte ringe begynder på torsdag den 1. oktober klokken 19.00 i Teglgaardshallen.

- Alle, nye som gamle medlemmer, der vil være med i jagten på de drilske brikker skal møde frem i hallen. Vi spiller til omkring klokken 20.30, så holder vi strategimøde og indtager vores medbragte kaffe eller te. Her bliver alle store og små begivenheder vendt. Efter pausen spiller vi en god time og slutter af klokken 22, fortæller Ib Hansen, der er formand for Bobtimisterne.

Formanden håber meget på at se nye spillere, og er den nogen, der kunne tænke sig at prøve de ædle spil, så kan de få lov til at prøve et par gange - helt gratis.

Klubbens bestyrelse har drøftet den aktuelle corona-situation og har besluttet, at der både vil være håndsprit og mundbind. Det bliver dog ikke et krav, at spillerne skal have mundbind på. Spillerne sidder i øvrigt også ned, når de jagter brikkerne.

- Vi prøver at holde ekstra god afstand, og de spillere, der ikke skyder, skal trække sig lidt tilbage fra bordet når det er modstandernes tur, siger Ib Hansen.

Der er 24 medlemmer i Bobtimisterne og formanden håber, at der vil dukke nye spillere op allerede den første aften.


Vi prøver at holde ekstra god afstand, og de spillere, der ikke skyder, skal trække sig lidt tilbage fra bordet når det er modstandernes tur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce