Annonce
Ugeavisen Grindsted

Brian blev Årets Medarbejder på IFF

Fabrikschef hos IFF i Grindsted, Martin K. Madsen, overrækker prisen som Årets Medarbejder til Brian Styrenhoff. Foto: Jette Seidenschnur.
Han har styr på computerne, og han er samtidig en god mentor for de personer, der er i praktik på virksomheden. Det er blandt årsagerne til, at Brian Styrenhoff på den sidste arbejdsdag før jul blev kåret som Årets Medarbejder hos IFF.

Grindsted: På den sidste arbejdsdag før jul fik Brian Styrenhoff sig en god hæder mig hjem. Han blev nemlig kåret som Årets Medarbejder hos IFF.

- Det er jeg da godt nok stolt over. Det er jo nogle fine ord, kollegerne har sat på mig i deres indstilling. Men jeg passer jo bare mit arbejde, fortæller Brian Styrenhoff, som blandt andet er mentor for de personer, som IFF tager i praktik med henblik på at tilbyde en lærekontrakt eller senere en fastansættelse.

Brian Styrenhoff har på papiret titel af produktionssupporter og skal således sørge for, at produktionen glider så smertefrit som muligt. Men han springer også til, når der er problemer med computerne, og det er især denne tjans, der har fået kollegerne til at pege på ham som Årets Medarbejder. Når det kommer til computere og it bliver han nemlig betegnet som en vaskeægte fighter.

Annonce

Det er meget givende for mig at være mentor for både nogle helt unge og nogle mere modne. Jeg går op i, at de får et godt ophold, og jeg lytter meget til dem, så det er deres ønsker frem for mine, der kommer til at præge forløbet.

Brian Styrenhoff

- Om jeg er en fighter? Det passer nok. Give op kan man jo altid. Hvis et problem ikke er lige til at løse, begynder det jo at blive spændende at få knækket koden. Jeg interesserer mig for it og kan godt lide at prøve mig frem og nørde med tingene, når der kommer opdateringer til vores it-systemer, hvad enten det nu er en ny version af Windows, eller fordi vi har skiftet ejer og skal over på nye systemer, siger Brian Styrenhoff.

Mentor

Brian Styrenhoff blev oprindeligt udlært mekaniker i Billund, men han har nu gennem 20 år været ansat på fabrikken i Grindsted, og han har således oplevet adskillige ejer- og navneskift. Da han første gang blev ansat, hed stedet Danisco, og Brian Styrenhoff regnede ikke med, at han ville blive hængende i særlig lang tid.

Brian Styrenhoff har godt styr på computere og it-systemer, og han er desuden mentor for de personer, som kommer til IFF i praktikforløb med henblik på en eventuel læreplads. Foto: Jette Seidenschnur.

- Men jeg blev tilbudt et fast job som procesoperatør. Jeg forlod godt nok virksomheden igen, men erkendte, da jeg havde været væk i et halvt år, at det nok var det rette sted for mig, og så kom jeg tilbage. Siden har jeg haft flere funktioner og trives rigtigt godt med de opgaver, jeg har i dag, siger han.

For tiden er Brian Styrenhoff mentor for to unge, som efter et praktikophold har skiftet deres skoleophold på FGU Trekanten ud med lærepladser som procesoperatører hos IFF. Han er desuden mentor for tre lidt ældre personer, som er i virksomhedspraktik for at få afklaret, om de kan klare et fleksjob, eller om de skal få førtidspension.

- Det er meget givende for mig at være mentor for både nogle helt unge og nogle mere modne. Jeg går op i, at de får et godt ophold, og jeg lytter meget til dem, så det er deres ønsker frem for mine, der kommer til at præge forløbet, siger Brian Styrenhoff.

Årets Medarbejder bor privat i Vejle, hvor han flyttede til fra Billund for tre år siden. Ved siden af jobbet hos IFF er han deltidsbrandmand i Grindsted.

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Henrik Dam holder foredrag: Fra postbud i Vorbasse til Folketingets formand

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nyt program: Ældre Sagen tager på fem rejser og ture i år

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Seniorer holdt et minuts stilhed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted reklamerer for sin unikke forurening: Skræmmer vi potentielle tilflyttere væk?

Ugeavisen Grindsted

Nerverne blev slidt tynde: Grindsted vandt med mindst mulig margin - men besynderlig fejl kunne have kostet sejren

Ugeavisen Grindsted

Mark er gået i graven, og det kan blive en fordel for dig, som skal have godkendt køretøjet

Ugeavisen Grindsted

Ny ejer i The Classic Barber: Ahmad har overtaget den gammeldags barbersalon

Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Ugeavisen Grindsted

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Ugeavisen Grindsted

Else fortæller om arbejdet med sin bog og om familien på heden

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Ugeavisen Grindsted

Brian Hollænder er selvstændig kloakmester: Når vi kommer med kameraet, stikker de  nysgerrige rotter snuden frem

Ugeavisen Grindsted

Psykisk sårbare har efterlyst bedre forhold i læserbreve, i artikler og på borgermøder - nu får de opbakning: - Det kan kun gå for langsomt

Annonce