Annonce
Ugeavisen Grindsted

Britt signerer bøger i Bog & Idé

Torsdag den 29. april signerer Britt Elsborg Jensen bøger i Bog & Idé i Vestergade i Grindsted i forbindelse med Outdoor by Night. Foto: Jan Kronvold
Britt Elsborg Jensen, der er aktuel med sin debutrom, Athene, signerer bøger i Bog & Idé/Legekæden torsdag den 29. april.

Grindsted: Torsdag den 29. april er der for første gang Outdoor by Night i Grindsted,

Det er i stedet for Open by Night, og formålet er at få butikkerne til at være mere udenfor.

Hos Bog & Idé/Legekæden i Vestergade kommer forfatteren, Britt Elsborg Jensen og signerer sin debutroman, Athene. Det sker mellem klokken 19.00 og klokken 20. Ved den lejlighed er det nok også muligt at få en lille snak med Britt om hendes nye bog.

Annonce

Det er ikke det eneste, der sker hos Bog & Idé den aften.

- Vi rykker ud på gaden og lavet er outlet med legetøj. Desuden sælger vi de resterende bøger fra bogudsalget til meget billige penge. Så få vi også noget levende musik. Det bliver enten udenfor eller i butikken. Det kommer an på vejret. Så satser vi på, at folk kommer og støtter lokalt, siger indehaver Brian Hansen.

Han håber at det gode vejr holder, for butikken er klar med alt til udendørs leg og spil.

- For dem der vælger at holde ferie i Danmark igen i år, der har vi masser af feriebøger om natur og seværdigheder i Danmark. Sidste år eksploderede salget af disse bøger, og siden er der kommet mange flere, fortæller Brian Hansen.

Bog & Idé/Legekæden har som byens øvrige butikker åbent til klokken 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce