Annonce
Ugeavisen Grindsted

Butik med kunsthåndværk fra Rumænien er lukket ned: - Onlinesalg til Tyskland går godt

Justin og Oana Lungu har lukket deres rumænske butik efter blot seks måneder i Vestergade. Salget er gået bedst på nettet. Arkivfoto: Martin Ravn
Oana og Justin Lungu fra Rumænien har lukket deres butik med kunsthåndværk efter blot seks måneder på Vestergade 5.
Annonce

Grindsted: Butikken på Vestergade 5 med rumænsk kunsthåndværk, vin og rumænske specialiteter er lukket igen - efter blot seks måneder som fysisk butik, men det unge par, Oana og Justin Lungu fra Rumænien, fortsætter deres forretning på nettet.

- Vi oprettede også en onlineshop, samtidig med at vi åbnede i Grindsted, og det er her, salget har været, siger Justin Lungu, der oplevede nogle stille måneder i Grindsted i januar og februar.

- Det blev for dyrt med leje, konstaterer Justin Lungu, der har solgt en del i Tyskland.

- Her er et helt andet marked - og 80 millioner mennesker, lyder det fra ham, der især går op i vin fra sit hjemland. Og det er da også vinen, der har solgt bedst fra butikken i Grindsted.

- Når keramik ikke er lavet i Danmark, er interessen ikke så stor. Det er ærgerligt, at folk ikke kigger på det med åbne øjne, siger Justin Lungu, der ikke har tabt lysten til at drive forretning.

- Vi vil gerne finde et lille kontor, hvor vi kan være, og så vil vi gerne med det internationale marked rundt, som kommer til Kolding, siger Justin Lungu, der fortsat arbejder som fabriks- og landbrugsvikar, mens hans kone Oana har fået arbejde med IT.

- Vi arbejder videre med vores forretning, for det er det, vi brænder for. Vi kan lide produkterne, kvaliteten og deres historie, og jeg elsker vine, siger Justin Lungu.

Læs mere om onlinebutikken på handcraft-idea.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce