Annonce
Ugeavisen Grindsted

Butiksejere i Grindsted: Vi er klar til at lave en forsvarlig genåbning

Teresa Melvej, Guldsmeden, håber på, at hun meget snart må åbne igen.  Arkivfoto: Jan Kronvold

Grindsted:  Det kan få alvorlige konsekvenser for butikslivet i Grindsted, hvis butikkerne ikke snart får grønt lys til at åbne igen. Det er budskabet fra Guldsmeden, Sport 24 og Garant i Grindsted i et fælles opråb til myndighederne og eksperterne, der i øjeblikket regner på effekten af en genåbning.

– Vi kunne selvfølgelig aldrig finde på at åbne butikkerne igen, hvis vi ikke kunne gøre det på en måde forsvarlig måde for vores kunder og medarbejdere. Men det kan vi, og butikkerne er under pres, så nu håber jeg, at vi snart får lov til at åbne igen, siger Teresa Melvej fra Guldsmeden i Grindsted ifølge en pressemeddelelse.

Teresa Melvej bakkes op af Jens Birkeholm, der er branchedirektør i Dansk Detail.

– Vores medlemmer tager pandemien meget alvorligt. Derfor er de alle klar til at strække sig så langt, det er nødvendigt, for at leve op til afskærmningskrav, afstandskrav, afspritningskrav og lignende tiltag, som myndighederne vurderer, er nødvendige for at gennemføre en fuldt forsvarlig genåbning. Vi viste i foråret, at vi kunne løse opgaven i samarbejde med myndighederne. Den succes er vi klar til at gentage, siger Jens Birkeholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce