Annonce
Ugeavisen Grindsted

Byens Bedste: Sport 24 Outlet blev bedst i august

Sport 24 Outlet på Trehøjevej blev "Månedens Bedste" butik i august. Derfor fik fra venstre Frøns Johannsen, Heino Thøstesen og Rikke Mølgaard vandrepokalen af handelsstandsformand Jonas Pedersen. PR-foto: Grindsted Handelsstandsforening/Foto: René Lind Gammelmark
I august blev det Sport 24 Outlet, der blev kåret som Månedens Bedste butik.
Annonce

Grindsted: Det blev Sport 24 Outlet på Trehøjevej, som Grindsted Handelsstandsforening kårede til "Byens Bedste" butik i august.

Derfor var formanden for handelsstandsforeningen, Jonas Pedersen, taget en tur på Trehøjevej fredag formiddag. Med sig havde han vandrepokalen som det synlige bevis på hæderen.

- Der var blevet indleveret rigtig mange "Tak fordi du handler i Grindsted"-kort og blandt de mange kort var der rigtig mange gode begrundelser, sagde Jonas Pedersen.

Det blev Heno Thøstesen, Frøns Johannsen og Rikke Mølgaard, der modtog pokalen.

Det var Jette Søndergaard fra Sdr. Omme, der havde udfyldt en stemmeseddel efter at hun havde været en tur i Sport 24 Outlet.

- En rigtig god service, og de ved, hvad de snakker om. De havde tid til at betjene, lød begrundelsen fra Jette Søndergaard, der vinder et Grindsted Gavekort på 500 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce