Annonce
Ugeavisen Grindsted

Byggefirma melder om stor interesse for almene boliger i Filskov

Sådan er det meningen, at de nye almene boliger skal se ud, når de er færdige. Illustration: Junge Byg ApS
I 2022 bliver 13 nye almene boliger i Filskov klar til udlejning, men allerede nu er der interesse for byggeriet, beretter Junge Byg, som modtager mange henvendelser fra interesserede. Nu kan de interesserede skrive sig op til et nyhedsbrev på en ny hjemmeside.
Annonce

Filskov: Interessen for de nye, almene lejeboliger i Filskov giver allerede nu travlhed for byggefirmaet Junge Byg, som har ansvaret for opførelsen. Ifølge en pressemeddelelse fra Bovia, der er et administrationsselskab for blandt andet Grindsted Boligforening, så hører Junge Byg ofte fra interesserede, der gerne vil leje en af de 13 nye boliger.

Det er dog Bovia, der står for udlejningen af boliger. Derfor har byggechefen hos Bovia, Niels Klausen, sørget for, at der nu er oprettet en hjemmeside, hvor de interesserede dels kan følge byggeriet og dels kan tilmelde sig et nyhedsbrev. Den nye hjemmeside kan findes på: www.bovia.dk/filskov.

- Boligerne bliver ikke klar til udlejning før i 2022, men det kan være en god idé at skrive sig op hos os allerede nu, for ancienniteten i boligforeningen har en betydning for, om man bliver tilbudt en af de nye boliger, fortæller Niels Klausen.

Annonce

Ingen overraskelse

Han er ikke overrasket over den store interesse, og det er bestyrelsesformanden for Grindsted Boligforening, Johannes N. Nielsen, heller ikke:

- Attraktive, almene lejeboliger er med til at understøtte udviklingen af landsbyer og lokalområder. Det er Grindsted Boligforening glad for at kunne bidrage med i Filskov, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Helt tilbage i 2018 fortalte Claus Junge fra Junge Byg, at han dengang overvejede at bygge lejligheder på egen hånd, fordi han netop så behovet:

- Der er tit nogen, der spørger efter noget til leje, så der kan uden problemer lejes mere ud, sagde han.


Boligerne bliver ikke klar til udlejning før i 2022, men det kan være en god idé at skrive sig op hos os allerede nu.

Niels Klausen, byggechef hos Bovia
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce