Annonce
Ugeavisen Grindsted

Café J flytter til større lokaler

Indehaveren af Café J, Yunus Buzdemir, flytter sin café til større lokaler i Nørregade. Det sker inden jul. Foto: Jan Kronvold
Inden nytår flytter Yunus Bozdemir Café J fra Jernbanegade til børnetøjsbutikken Cool Kids tidligere lokaler i Nørregade 5, hvor caféen får meget mere plads.
Annonce

Grindsted: Pladsen har længe været trang hos Café J i Jernbanegade.

Det bliver der ændret på snart, da indehaveren, Yunus Bozdemir, inden jul flytter sin café til større lokaler i Nørregade 5, hvor børnetøjsbutikken Cool Kids senest havde til huse.

- Vi har valgt at flytte for at få mere plads. Både i selve caféen og i køkkenet. I Nørregade får vi 300 kvadratmeter, som er næsten det dobbelte af, hvad vi har nu i Jernbanegade, hvor der er cirka 130 kvadratmeter. Der bliver plads til 80 indendørs gæster, og 20 udenfor. I Jernbanegade har plads til 40 gæster indendørs, siger 26-årige Yunus Bozdemir, som overtog Café J den 1. april 2016.

Yunus mener også, at placeringen i Nørregade er bedre end i Jernbanegade, da der er flere mennesker og mere trafik i Nørregade, hvor der også er en stor parkeringsplads lige overfor på Nørre Torv.

I øjeblikket er håndværkere i fuld gang med at ombygge lokalerne i Nørregade, hvor lofter og toiletter er færdige. Nu kommer turen så til gulvet og baren skal bygges op.

Annonce

Helt nyt design

- Vi får nye møbler, og det bliver indrettet efter et helt nyt design, som ikke kommer til at ligne den nuværende café. Køkkenet bliver meget større. Det betyder, at vi hurtigere kan få kørt mad igennem til større selskaber, som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Vi vil også gøre mere ud af møder for firmaer, siger Yunus Bozdemir.

Han har tænkt på at flytte til større lokaler i et års tid, og mener, at han har fundet de rette lokaler, så caféen også bliver mere handicap-venlig, da der ikke er en trappe op til indgangsdøren, så kørestole nemmere kan komme ind. Desuden bliver der indrettet et handicap-toilet.

På grund af pladsmangel flytter Café J fra Jernbanegade til Nørregade 5. Yunus Bozdemir har haft caféen siden 2016. Foto: Jan Kronvold

Med de større lokaler bliver der også brug for flere medarbejdere.

- I stedet for to tjenere i weekenden og en om hverdagen, som det er nu, så bliver der fire tjenere i weekenden og to til hverdag, når vi flytter. Om sommeren vil vi også udvide åbningstiden, så vi har åbent til klokken 24 i weekenderne. Det har der været stor efterspørgsel efter, fortæller Yunus Bozdemir.

Annonce

Menukort bliver udvidet

Når den opdaterede Café J åbner i Nørregade, bliver det også med et udvidet menukort.

- Vi kan lige så godt udnytte pladsen, og hvis der er nogen, der har gode idéer eller forslag til selskaber på Café J, så skal de endelig ringe, så finder vi ud af noget siger Yunus Bozdemir.

Han var kun 22 år, da han overtog Café J, som var Grindsteds første café. Han er født og opvokset i Esbjerg, hvor han stadig bor, og har tyrkiske rødder.

Han er tilfreds med sine første fire år som restauratør og glæder sig til at byde gæsterne indenfor i den nye café.

- Jeg elsker det her arbejde, og jeg elsker at have stress. Jeg håber, at vi bliver færdige til den 1. december, siger Yunus Bozdemir.

Inden caféen åbner i Nørregade, bliver der også gjort nogen ved facaden, så det hele spiller sammen. Der bliver i alt 20 udendørs siddepladser, hvilket er nogenlunde det samme som i Jernbanegade.


Vi har valgt at flytte for at få mere plads. Både i selve caféen og i køkkenet.

Yunus Bozdemir, indehaver af Café J
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce