Annonce
Ugeavisen Grindsted

Café J lukker i Jernbanegade

Yunus Bozdemir håber, at hans restaurant, Café J, kan åbne i Nørregade den 1. april. Arkivfoto: Jan Kronvold
Søndag den 7. marts klokken 20.00 er sidste dag for Café J i Jernbanegade 7 i Grindsted. Ejeren Yunus Bozdemir håber at kunne åbne i nye og større lokaler i Nørregade den 1. april.

Grindsted: Det er ved at være slut for Café J i Jernbanegade.

Søndag den 7. marts klokken 20.00 lukker og slukker Yunus Bozdemir sin restaurant for sidste gang på adressen, og nøglerne skal afleveres til ejendommens ejer, Rikke Bentzen.

Yunus Bozdemir håber at kunne åbne sin restaurant i nyrenoverede og større lokaler i Nørregade 5 den 1. april, hvis corona-restriktionerne tillader det.

Café J har ligesom alle andre spisesteder været lukket ned siden jul og det har kun været tilladt at sælge takeaway.

-Lejeaftalen er opsagt. Derfor lukker vi i Jernbanegade den 7. marts. Vi ville ellers gerne have haft marts og april med, siger Yunus Bozdemir.

Den oprindelige plan fra efteråret var ellers, at Café J skulle være åbnet i Nørregade 5 inden nytår. Men det spændte coronaen ben for.

- Vi kommer desværre ikke med i åbningen lige nu. Det er vi da trætte af, men vi er godt på vej i de nye lokaler i Nørregade. Jeg tror, at vi er klar om to uger. Men vi venter til den 1. april med at åbne, da vi gerne vil kunne fejre åbningen med vores gæster, så restriktionerne forhåbentlig er væk, siger Yunus Bozdemir.

Annonce

Lokaler skal males

Efter fraflytningen af lokalerne i Jernbanegade skal Yunus Bozdemir i gang med at gøre lokalerne klar til en ny lejer.

- Vi har 14 dage til at gøre lokalerne klar. Der skal gøres rent og males. Det bliver kun køkkeninventaret, som skal med hen i Nørregade. Resten bliver stående i Jernbanegade, fortæller Yunus Bozdemir.

I Nørregade får Café J hele 300 kvadratmeter, som er næsten det dobbelte af, hvad der er i Jernbanegade, hvor der er cirka 130 kvadratmeter. Der bliver plads til 90 indendørs gæster, og 20 udenfor. I Jernbanegade er der plads til 40 gæster indendørs.

Yunus Bozdemir, som overtog Café J den 1. april 2016, mener, at placeringen i Nørregade er bedre end i Jernbanegade, da der både er flere mennesker og mere trafik i Nørregade, hvor der desuden er den store parkeringsplads på Nørre Torv lige overfor.

Den nye Café J bliver slet ikke en kopi af den gamle restaurant, da der kommer helt nye møbler, og den bliver indrettet i et helt nyt design.

Annonce

Flere medarbejdere

Køkkenet bliver meget større, hvilket betyder, at der hurtigere kan køres mad igennem til større selskaber, som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage.

Den nye Café J bliver også bliver mere handicap-venlig, da der ikke er en trappe op til indgangsdøren, så kørestole derfor nemmere kan komme ind. Desuden bliver der indrettet et handicap-toilet.

Når Café J forhåbentlig åbner den 1. april bliver der brug for flere medarbejdere - både til hverdag og i weekenderne.

Menukortet bliver også udvidet i den nye café.

- Når vi åbner holder vi en reception og vil køre med en del åbningstilbud i de første par uger, fortæller Yunus Bozdemir.

Frem til lukkedagen i Jernbanegade den 7. marts vil Café J fortsætte med at give 10 procent på alle hovedretter - naturligvis som takeaway.


Jeg tror, at vi er klar om to uger. Men vi venter til den 1. april med at åbne, da vi gerne vil kunne fejre åbningen med vores gæster

Yunus Bozdemir, indehaver af Café J
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce