Annonce
Ugeavisen Grindsted

Caroline overtager blomsterafdeling i Dagli'Brugsen i Hejnsvig: - Jeg elsker at skabe med blomster

Caroline Gunderlund, indehaver af "Blomsten" i Randbøl, skal fra august levere blomster til Dagli'Brugsen i Hejnsvig. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Caroline Gunderlund fra Randbøl skal fra august stå for blomster og buketter i Dagli'Brugsen i Hejnsvig.
Annonce

Hejnsvig: Efter sommerferien bliver der nye buketter og dekorationer at finde i Dagli'Brugsen i Hejnsvig. Fra august er det blomsterdekoratør Caroline Gunderlund, der står for at fylde blomsterafdelingen i brugsbutikken i Hejnsvig. Blomsterkrukken, som den hedder, har ellers gennem mange år været en af de største i Coop, men har senest haft svært ved at finde nogen til at drive den del af butikken.

- Vi står overfor at skulle finde nye kræfter til at varetage afdelingen og må erkende, at det er vanskeligt at finde og trække den helt rette til et lille samfund som vores, lyder det i en pressemeddelelse fra brugsuddeler Erik Oehlenschlæger Laursen.

Han ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten og har derfor været på udkig efter en samarbejdspartner. Valget er faldet på Caroline Gunderlund, der driver sit eget blomsterværksted Blomsten fra privaten i Randbøl. Fremover vil hun står for alle buketter og dekorationer i Dagli'Brugsen i Hejnsvig.

Annonce

At skabe med blomster

Caroline Gunderlund er 26 år og uddannet blomsterdekoratør hos Blume i Grindsted. Hun har siden 2017 haft sin egen virksomhed i Randbøl. Hun glæder sig til samarbejdet med kunderne i Hejnsvig og forsikrer, at det ikke er nyt for hende at producere og levere til butikker.

- Min primære kundeplatform er netop købmænd i mindre samfund samt en god og fast gruppe af private kunder, fortrinsvis fra lokalområdet, siger hun og peger på kreativitet, fleksibilitet og arbejdsglæde som nogle af sine styrker.

Caroline Gunderlund er udlært hos Blume i Grindsted og har været selvstændig siden 2017. Arkivfoto: Andreas Bjerre

- Jeg elsker at arbejde med og skabe med blomster og planter. Jeg har mine egne idéer, men lytter selvfølgelig også efter kundernes ønsker, siger hun.

Annonce

Mere planlægning

Kunderne i Dagli'Brugsen i Hejnsvig er velkomne til at ringe til hende eller kigge forbi hendes værksted i Randbøl. Desuden vil man fra august kunne møde hende i butikken i Hejnsvig efter aftale.

- Det kommer til at kræve lidt mere planlægning, men det er fortsat sådan, at man kan bestille blomster hos os. Så giver vi bestillingen videre til Caroline, som afleverer her. Så man kan altså fortsat få sine buketter og dekorationer her i Hejnsvig, pointerer Erik Oehlenschlæger Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce