Annonce
Ugeavisen Grindsted

Cirkusworkshop for børn på Billund Bibliotekerne

Det Flyvende Kuffertcirkus besøger Grindsted og Billund i august, hvor børn kan lære at blive cirkusartister. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Billund Kommune: Mangler børnene noget at foretage sig sidst i sommerferien, kommer Billund Bibliotekerne til redning.

Torsdag den 6. og fredag den 7. august kan børnene således være med til at lave falske medaljer i "Medaljeforfalskeriet" i Frirummet ved Billund Centret. Som regel tager det evigheder, inden dronningen opdager, at du fortjener en medalje, så det er både nemmere og hurtigere at lave din egen medalje, skriver bibliotekerne selv om dagen. Arrangementet er for børn fra 6-12 år, men forældre er også meget velkomne. Der er ingen tilmelding.

For de lidt ældre børn er der også aktiviteter. Er man mellem 9 og 12 år, kan man være med i Det flyvende Kuffertcirkus´ cirkusworkshop i enten Magion Biblioteket eller på Billund Bibliotek. Her kan man prøve kræfter med jonglering, balance, diablo, stylter, ethjulede cykler og meget mere. En rutineret cirkusunderviser står bag workshoppen, og efter to træningsdage slutter man af med en cirkusforestilling for forældre og søskende, hvor deltagerne viser, hvad de har lært. Workshoppen finder sted i Magion den 3.- 4. august og på Billund Bibliotek den 5.-6. august. Tilmelding nødvendig via bibliotekets hjemmeside billundbib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Ugeavisen Grindsted

Vindertal 2. december

Ugeavisen Grindsted

Vindertal 1. december

Annonce