Annonce
Ugeavisen Grindsted

Corona: Årets julemesse er aflyst

Julemessen i Magion i Grindsted er aflyst. Messen skulle have fundet sted den 31. oktober og 1, november. Arkivfoto: Mette Mørk
På grund af de mange restriktioner på grund af coronapandemien har Johnny Hansen og Leif Sole taget den tunge beslutning at aflyse årets julemesse i Magion.
Annonce

Grindsted: Der bliver ingen julemesse i Magion i Grindsted i år.

På grund af de mange restriktioner, der er kommet fra myndighederne i forbindelse med coronapandemien, så har arrangørerne måttet bide i det sure æble og meddele udstillerne, at der ikke bliver nogen messe i år.

Messen skulle have været afviklet i weekenden den 31. oktober og 1. november, men efter at have fulgt corona-situationen nøje har arrangørerne taget den tunge beslutning.

- Med de restriktioner og det stigende smittetryk, vi i øjeblikket oplever, kan vi på ingen måde gennemføre messen, som vi er vant til. Her tænker vi på masser af gæster, julemanden, der hygger med børnene, smagsprøver og konkurrencer. Det forventede besøgstal vil med det antal gæster, der må være, blive mere end halveret og det endda, hvis de kommer i en helt optimal strøm. Så vi tog faktisk beslutningen allerede i weekenden og har nu meldt det ud til alle udstillerne, fortæller Johnny Hansen.

Messen var endnu ikke helt udsolgt, men Johnny Hansen mener, at messen var godt på vej til at blive det.

Annonce

Forståelse for beslutningen

- Der var en del tilbud ude, og så sent som i forgårs var der én, der meldte sig til. Der har også været mange, der har ventet med at melde sig til. Leif og jeg ville dog ikke trække den længere, siger Johnny Hansen.

Han og Leif Sole havde ellers lavet en plan for, hvordan julemessen kunne gennemføres med restriktionerne.

Johnny Hansen, til højre, og Leif Sole har aflyst årets julemesse på grund af coronaen. Arkivfoto: Martin Ravn

- Gæsteren skulle bestille og printe billetterne hjemmefra, og vi havde lavet et oplæg med 360 inde ad gangen. På de to dage ville det måske give i alt 2400 besøgende. Det ville dog kræve, at gæsterne overholdt den tid, som der stod på billetterne. Men der var så mange ting, som vi ikke måtte, at det ville være blevet en helt anden messe, siger Johnny Hansen.

Udstillerne har taget meldingen om den aflyste messe pænt.

- Det har været meget øv, men de har haft stor forståelse for vores beslutning, og vi håber, at vi må flytte deres reservation til næste år, siger Johnny Hansen.

Han håber, at det bliver muligt at gennemføre Bolig & Livsstilsmessen, der er planlagt til den 6.- og 7. marts og så julemessen den 6.- og 7. november 2021.


- Med de restriktioner og stigende smittetryk vi i øjeblikket oplever, kan vi på ingen måde gennemføre messen som vi er vant til. Her tænker vi på masser af gæster, julemanden der hygger med børnene, smagsprøver og konkurrencer. Det forventede besøgstal vil med det antal gæster, der må være, blive mere end halveret, og det endda hvis de kommer i en helt optimal strøm. Så vi tog faktisk beslutningen allerede i weekenden og har nu meldt det ud til alle udstillerne.

Johnny Hansen, Julemessen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce