Annonce
Ugeavisen Grindsted

Corona: Flere arrangementer er nu blevet aflyst af Besættelsessamlingens Venner

Annonce

Grindsted: Mindearrangementer for den nedskudte engelske flyver den 27. april, en mindeaften ved Grindsted Kirke for de faldne Grindsted-borgere, byvandringen den 13. maj og muligvis også markeringen ved K. B. Madsens grav den 29. august er alle blevet aflyst af Besættelsessamlingen Grindsteds Venner.

Det er naturligvis coronapandemien, der har sat en stopper for markeringen, der blandt andet skulle være holdt den 16. april, hvor Danmarks Besættelse skulle være mindet.

Besættelsessamlingen Grindsteds Venner bakker iøvrigt fuldt og helt op om Billund Kommunes Museers aktuelle indsamling af billeder og genstande med den personlige vinkel på coronakrisen. En situation der ikke er set lignende siden netop besættelsen. For at beskrive den for eftertiden og vores efterfølgere indsamles der nu personlige beretninger, billeder og andet materiale, der kan belyse den specielle situation. Bidrag kan sendes til bibliotekar Kim Nissen på kni@billund.dk og museumsinspektør Jonas H. Ruskjær på jrus@billund.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce