Annonce
Ugeavisen Grindsted

Opgiver: Café Allfred lukker

Grindsteds nyeste café, Café Allfred, kommer kun til at genåbne kortvarigt oven på coronakrisen. Dte er Frederikke Sommer ked af. Arkivfoto: Martin Ravn
Café Allfred genåbner kun kortvarigt oven på coronakrisen. Flere ugers nedlukning har knækket byens nye livsstilscafé.
Annonce

Grindsted: Café Allfred nåede ikke at få stærkt nok fodfæste i Grindsted til at at kunne klare mange uges coronanedlukning.

Nu er beslutningen truffet: Cafeen kommer ikke til at fortsætte, men har sidste åbningsdag på grundlovsdag.

- Det har været en rigtig hård tid for os, og nu er vi nødt til at lukke cafeen ned. Jeg synes, at fremtiden er alt for usikker, så den beslutning er truffet i samråd med banken, siger ejer Allan Birk.

Café Allfred har åbent tirsdag og onsdag i denne uge fra kl. 12 til 16. I næste uge samt i uge 23 er cafeen åben fra tirsdag til fredag fra kl. 12 til 16.

Med beslutningen om at lukke Café Allfred stopper også webshoppen mio-ami.dk

- Det er meget trist, for vi har knoklet så hårdt og i detaljer bygget alting op selv, siger Frederikke Sommer, som de næster par uger fortsat sælger kaffe og kager så længe lager haves.

Annonce

Lej til fester

Allan Birk håber at kunne leje cafelokalerne ud og er indstillet på at lave en forpagtningsaftale, hvis andre har mod på at drive en café i lokalerne.

Lokalerne kan også lejes af nogen, der skal holde konfirmation eller en 70 års fødselsdag. Man kan henvende sig på cafeens mailadresse cafeallfred@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce