Annonce
Ugeavisen Grindsted

Corona rammer nyt klinikfællesskab: Kosmetolog rykker ud og får arbejde

Kosmetolog Lene MM, frisør og ejer Maria Gade samt frisør Lone Lundø ved klinikfællesskabet i Jernbanegade. Arkivfoto: Privat
Coronanedlukningen har været så hård ved kosmetolog Lene Marchmann, at hun nu har fået deltidsjob og har måtte sige op i klinikfællesskabet i Jernbanegade.

Grindsted: Mandag var dag et i kosmetolog Lene Marchmanns nye arbejdsliv: Hun havde første arbejdsdag i SkoUniverset.

Det nye job er en direkte konsekvens af coronanedlukningerne, som har betydet, at hun har stået uden arbejde og indtægt i flere måneder.

Coronakonsekvens nummer to er derfor, at hun har været nødt til at opsige sit lejemål i Jernbanegade. Her har hun siden sidste forår haft klinikfællesskab med frisørerne Maria Gade og Lone Lundø.

Annonce

Tallenes tydelig sprog

- Jeg havde et møde med min bogholder, som ikke lagde skjul på, at mine faste udgifter skal ned. Det er virkelig ærgerligt, for det har været fantastisk. Når man er i et fællesskab, bliver man mere kendt, og omsætningen stiger. Alt det skete, og så hakkede corona bremserne i. Tallene taler deres tydelige sprog, og der er ikke andet at gøre, siger hun.

I løbet af foråret flytter Lene Marchmann derfor sin klinik fra Jernbanegade til hjemmeadressen i Østre Allé. Hun understreger, at hendes klinik ikke lukker. Den får bare ny adresse og nye åbningstider.

Corona betyder at kosmetolog Lene Marchmann må lukke sin klinik i Jernbanegade. Nu genåbner på hjemmeadressen og har ved siden af fået deltidshob i Skouniverset. Arkivfoto. Annette Bruun Jarl

- Jeg har en fin udestue, som er lige til at indrette klinik i, så det gør jeg i løbet af foråret. Jeg har før haft klinik hjemme, og jeg kan godt forlige mig med den livsstil. Som selvstændig er man alligevel altid lidt på arbejde, siger hun.

Lokalet i Jernbanegade er sagt op per 1. august, men Lene Marchmann er klar til at rykke ud med det samme, hvis en anden iværksætter har lyst til at være en del af fællesskabet.

Annonce

Skechers-fan

Når Lene Marchmann bliver at finde i SkoUniverset i Billund, er det en rigtig Skechers-fan, der ekspederer.

- Jeg går aldrig i andet, efter at jeg engang havde bøvl med fødderne. Dengang var det de eneste sko, jeg kunne gå i, så jeg er evigt tro. Jeg er kæmpe fan, og det er sådan nogle søde kolleger, jeg får. Og som på klinikken er det overhovedet ikke noget problem, når man fuldkommen kan stå inde for det, man sælger, siger hun.

Planen er, at hun fremover både arbejder i SkoUniversets nye butik i Billund, af og til også i Grindsted, og derudover holder sin kosmetologiske klinik åben.


Jeg havde et møde med min bogholder, som ikke lagde skjul på, at mine faste udgifter skal ned. Det er virkelig ærgerligt, for det har været fantastisk.

Lene Marchmann


Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce