Annonce
Ugeavisen Grindsted

Coronavirus: Købmand mindsker smittefare med forskellige tiltag i sin butik

Brian Duedal arbejder lige nu på hold med sin kone, mens de to øvrige fastansatte i butikken arbejder på hold. Det betyder, at hvis én af dem skulle blive syg, så vil butikken fortsat holde åbent. Arkivfoto
Hos Min Købmand i Stenderup-Krogager holder Brian Duedal butikken åben, og der er masser af varer. Han har gjort forskellige tiltag for at mindske spredning af coronasmittte.
Annonce

Stenderup-Krogager: Hos Min Købmand i Stenderup-Krogager har købmand Brian Duedal besluttet at lade de fire fastansatte medarbejdere arbejde i hold.

- Så jeg arbejder sammen med min kone, mens de to andre arbejder sammen. Hvis én af os bliver syge, behøver vi ikke lukke hele butikken, men dén, vi har arbejdet sammen med, kan også komme i karantæne, forklarer Brian Duedal, der har ladet sig inspirere af en gruppe på Facebook.

Han ser det som rettidig omhu, og dertil er de alle bevæbnet med håndsprit og gummihandsker - ikke mindst på deres vareture, der bliver lidt mindre fleksible i den kommende tid.

- Der skal bestilles dagen i forvejen, og så kører vi ud dagen efter. Vi pakker varerne enten efter lukketid, eller før vi åbner om morgenen, så vi ikke pakker, mens der også er kunder i butikken. På den måde håber vi også at undgå smittefare, siger Brian Duedal.

Annonce

Varer på vej

For ikke så længe siden jokede købmanden lidt med, at der kun måtte være 1000 besøgende i butikken ad gangen.

- Det var sjovt på tidspunktet, men nu er vi gået skridtet videre. Vi skal tage tingene seriøst, men vi må heller ikke gå i panik. Vi skal tænke os om og have et øje på vores egen sundhedstilstand, siger Brian Duedal, der ikke ser nogen som helst tegn på varemangel eller knaphed.

- Vi får varer igen fredag, lørdag og mandag. Måske bliver der et enkelt varenummer, man ikke kan få, men det vil på ingen måde blive kritisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce