Annonce
Ugeavisen Grindsted

Coronavirus: Kvickly og SuperBrugsen har ikke mere gær og håndsprit

Varehuschef Thomas Dahl samlet. To nyheder : Apotekernyhed og ny varehuschefFoto: Martin Ravn
Kvickly i Grindsted og Superbrugsen i Billund melder udsolgt af håndsprit og gær, og butikkerne maner til ro og besindighed.
Annonce

Billund Kommune: Kvickly i Grindsted og Superbrugsen i Billund har travlt her torsdag morgen - mere end de plejer at have.

- Der er faktisk voldsom trængsel og alarm, og der bliver handlet godt ind, siger varehuschef Thomas Dahl, der dog maner til besindighed med et skævt smil i telefonen:

- Vi har altså masser af varer, og der er ikke akut mangel på noget. Der er ikke tale om en fødevarekrise, men om en sundhedskrise, så få ro på og handl ind, som du plejer at gøre - så er der ingen problemer, siger Thomas Dahl, der dog har udsolgt af gær og håndsprit.

- Det er præcis det samme som for 20 år siden - dengang blev gær også udsolgt, siger Thomas Dahl, der kan fortælle, at folk opfører sig pænt overfor hinanden, og at tingene forgår i pæn ro og orden.

Med lukkede skoler og gymnasier har Kvickly en medarbejdergruppe, som de ikke plejer at have til deres rådighed i dagtimerne, så Thomas Dahl er ikke bekymret for medarbejdersituationen:

- Vi indretter os fleksibelt og hjælper dem, der har et pasningsbehov med børn og finder alternative arbejdstider, siger han.

Annonce

Udsolgt af gær og håndsprit

Også hos uddeler i SuperBrugsen i Billund, Steven Nielsen, er der fart på alle kasserne - og det har der været, siden butikken åbnede torsdag morgen:

- Vi havde lukket i går aftes, da statsministeren kom med sin udmelding, men nu er der betydeligt flere, end der plejer at være, både familier med børn, der ikke er i skole og daginstitution, unge og ældre, og der bliver især købt basisvarer, siger Steven Nielsen.

Som i Kvickly melder han også udsolgt af gær og håndsprit, og han kan ikke lade værre med at grine lidt:

- Jeg ved ikke helt, hvorfor alle lige pludselig skal bage, når de ikke plejer at gøre det.

Han forsikrer, at der er varer nok til flere måneder i butikken, og at der kommer varer igen i morgen.

- Produktionsvirksomhederne kører jo som de plejer at gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce