Annonce
Ugeavisen Grindsted

De nye ejere af en af Grindsteds perler: Gitte og Johnny flytter på landet

Gitte Veje og Johnny Bruun Andersen kan næsten ikke vente med at skulle flytte ud på Morsbøl Skolevej 1. Foto: Jacob Schultz
Gitte fra Varde fandt sammen med Johnny fra Grindsted og til sommer flytter de på landet, men alligevel tæt på byen.

Grindsted: Det bliver noget af en omvæltning for Gitte Veje og Johnny Bruun Andersen, når de til sommer skifter parcelhuset og 600-700 kvadratmeter have på Søndervold ud med privatboligen på Elisesminde i det tidligere Hapa på Morsbøl Skolevej 1.

Ikke nok med, at de får en betydeligt større grund på hele 13.000 kvadratmeter, de kommer også nærmest til at bo midt i naturen, men alligevel tæt byen.

Annonce

Gitte fra Varde

51-årige Gitte kommer oprindelig fra Varde, hvor hun er uddannet i en tøjbutik. Hun har også arbejdet hos Idé Møbler i Varde og havde børnene Mads og Louise, der i dag er 23 og 25 år, da hun for 19 år siden mødte Johnny. Det møde førte til, at hun og børnene flyttede til Grindsted, og hun sadlede om i sit arbejdsliv.

- Da jeg flyttede til Grindsted, tog jeg en læreruddannelse og var ansat på den daværende Søndermarkskolen i Billund i fem år. Så fik jeg job som støttekontaktperson i familieafdelingen. De seneste fem år har jeg arbejdet i ungeafdelingen som mentor, fortæller Gitte Veje, der også er uddannet misbrugsbehandler.

Annonce

Johnny fra Grindsted

48-årige Johnny er født og opvokset i Grindsted.

Han blev udlært i herretøjsbutikken "På Hat med Charles" i Nørregade. Derefter arbejdede han i flere butikker inden han blev ansat som butiksudvikler i hele landet for Tøjekspertens hovedkvarter på Sjælland.

I 2003 startede han sammen med Bo Egeriis slipsefirmaet Connexion Tie i Brande, der sælger slips, butterfly og tørklæder til mænd. I 2015 købte de det kendte skjortemærke Angli.

- Vi har kunder i hele verden, og vi sælger mange af vores ting under private labels. Og selv om corona har været hård ved firmaet, så tror jeg på, at det bliver godt igen, siger Johnny Andersen.

Parret har to børn sammen. Det er Oscar, der er født i 2006 og Carla, der er født i 2008.

Annonce

Tænker tanker

Det lyder som om, det mest er fruen, der holder af at gå i haven og ordne blomster og buske.

- Jeg har været natur og tekniklærer, og jeg er vild med at gå og rode i haven, siger Gitte Veje.

Men det bliver vist Johnny, der skal stå for at holde den store græsplæne.

- Jeg ser frem til at sidde på havetraktoren og tænke tanker. Jeg tror, det bliver en slags terapi for mig. Og så det med at komme ud i naturen, hvor vi er helt alene, og alligevel ikke langt ude på landet, siger Johnny Andersen.

Parrets to børn er allerede blevet sat i arbejde med at rive perlestenene på gårdspladsen, både ved privatboligen og ude foran ved erhvervslejemålene.

- Det bliver os begge to, der kommer til at stå for kontakten med lejerne. Vi er gode til det samme og vi er gode til at bruge hinanden. Det er vores styrke, mener Gitte Veje.

I forbindelse med at de overtager Elisesminde vil de, med respekt for ejendommen og stedet, bevare det de kan, men også - med tiden - ændre det til deres stil.


Jeg har været natur og tekniklærer, og jeg er vild med at gå og rode i haven

Gitte Veje
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce