Annonce
Ugeavisen Grindsted

Der er nu sat dato på Grindsteds pokalbrag mod Skjern

Det bliver nødvendigt at tage godt fat i forsvaret, når Grindsted GIF den 11. juni spiller pokalkamp mod ligaholdet fra Skjern Håndbold. Vestjyderne har adskillige landsholdsspillere på holdkortet og har formentlig planer om en ubesværet sejr i Grindsted. Arkivfoto: John Randeris.

Grindsted: Det bliver fredag den 11. juni, at sæsonen endegyldigt lukker for håndboldherrerne i Grindsted GIF, når de skal på en stor opgave mod ligamandskabet fra Skjern Håndbold.

Det var nemlig storklubben fra Vestjylland, der kom op af hatten, da der blev trukket lod til næste runde af pokalturneringen, og det bliver Grindsted, der som det lavest rangerede hold får hjemmebane mod vestjyderne. Kampen bliver derfor spillet i Magion, og håbet er, at det på dette tidspunkt bliver tilladt at lukke tilskuere indenfor i arenaen.

Skjern spiller med om medaljer

Mens Grindsted GIF har afsluttet sæsonen i 1. division - en sæson, der endte med en placering i den bedste halvdel af rækken - er Skjern Håndbold fortsat med i kampen om medaljer i landets bedste række. Selvom vestjyderne ikke længere er på helt samme niveau som for få år siden, råder holdet over adskillige nuværende og tidligere landsholdsspillere af forskellig nationalitet, og det vil derfor være en overraskelse af de større, hvis Grindsted formår at sende Skjern Håndbold ud af turneringen.

Der vil den 11. juni være kampstart klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce