Annonce
Ugeavisen Grindsted

Det er gratis: Kom til yoga på Engen

Trine Raabjerg fra Sport 24 og yoga-instruktør Signe Degn på Engen, hvor der er gratis yoga hver fredag i ugerne 28, 29 og 30. Foto: René Lind Gammelmark
I ugerne 28, 29 og 30 kan man hver fredag dyrke yoga foran scenen på Engen. Signe Degn er instruktør og det er gratis at være med.
Annonce

Grindsted: Hvis man vil have aktiviteter i massevis, så behøver man ikke tage udenbys i sommermånederne. Det vrimler med tilbud i Grindsted.

Et af de seneste af slagsen kommer fra Kristian Duedahl og Trine Raabjerg fra Sport 24, som kom på den idé, at det kunne være oplagt at tilbyde en omgang gratis yoga med en erfaren instruktør. Og Trine fik fat i Signe Degn, som har sit eget yogastudie i det gamle Hapa på Morsbøl Skolevej 1, der med det samme sagde ja til idéen.

Resultatet er blevet, at det hver fredag klokken 10.00 til 11.00 i ugerne 28, 29 og 30 er muligt at få en gratis yoga-time med Signe Degn på plænen foran scenen på Engen i Grindsted.

- Det er et gratis tilbud til alle - uanset alder og køn. Man skal have sin egen yoga-måtte eller et tæppe med. Så er der frugt og vand bagefter, fortæller Trine Raabjerg.

Kristian og Trine havde i første omgang regnet med, at Torvet også kunne bruges til en omgang yoga, men det droppede de hurtigt til fordel for græsplænen på Engen.

Annonce

Så mange som muligt

Kristian Duedahl og Trine Raabjerg har ikke gjort sig nogle tanker om, hvor mange deltagere de håber vil komme og være med.

- Så mange som overhovedet muligt, og hvis der står 20, så bliver vi glade, siger Trine Raabjerg.

Hvis det regner, så bliver yoga-timen aflyst, men arrangørerne regner med tørvejr de tre fredage, hvor det foregår.

Man er nødt til at tilmelde sig, hvis man vil være med på en gang yoga. Det kan ske på enten Facebook, hvor der er levet en gruppe til formålet eller til instruktøren Signe Degn på telefon: 2146 2686.

- Vi er nødt til at have tilmelding så vi ved, hvor mange der kommer i disse corona-tider. Man skal så selv sørge for at holde afstand,  siger Trine Raabjerg.

Første omgang yoga på plænen på Engen er altså fredag den 10. juli klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Ugeavisen Grindsted

Ugens film

Annonce