Annonce
Ugeavisen Grindsted

Det er gratis: Tag på byvandring med Carsten

Byvandringerne med Carsten Sander Christensen foregår bandt andet gennem Vestergade. Arkivfoto René Lind Gammelmark

Grindsted: I forbindelse med Grindsted Handels 100 års jubilæum har Grindsted og Omegns Slægts- og Lokalhistoriske Forening sørget for tre byvandringer i midtbyen.

Det foregår tre gange fredag den 4. juni, nemlig klokken 17.00, klokken 19.00 og klokken 21 fra Torvets Pølsevogn.

Der bliver kigget nærmere på Østergade, Borgergade, Nørregade og Vestergade. På byvandringerne vil Billunds Museers mangeårige medarbejder, Carsten Sander Christensen, fortælle om Grindsted bys handelsliv siden af 1950’erne og frem til i dag på en lidt anderledes måde.

Annonce

Fra pølsevognen på Torvet går turene til Jernbanegade, Østergade, Borgergade, Nørregade og Vestergade. I de forskellige gader vil der blive stoppet op ved flere adresser og på udvalgte steder vil en særlig periode i Grindsted bys handelsliv bliver forklaret nærmere.

Desuden vil der blive fortalt lidt om butikkerne med mere i Grindsted i 1940’erne og 1950’erne af Jørn Christiansen, der er familie til manufakturhandler Alfred og Poul Henry Christiansen i Borgergade 15. Der vil også blive fortalt om butikkerne i Grindsted i 1960’erne og senere af tidligere skotøjshandler Ib Møller Nielsen, der er søn af skotøjshandler Ejner Møller Nielsen, i Nørregade.

Det er gratis at deltage på turene med Carsten Sander Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce