Annonce
Målmand Christian Wetche havde meget at juble over i lørdagens hjemmekamp mod HC Odense. Med en lang stribe redninger og to scoringer i modsatte ende bidrog målmanden solidt til Grindsteds sejr på 26-22. Foto: John Randeris.
Ugeavisen Grindsted

Det kunne ligne en forsmag på kommunalvalget – men på tirsdag kommer Wetche altså ikke og redder de blå

Det blev unødvendigt spændende, da Grindsted GIF lørdag eftermiddag sikrede sig yderligere to point i håndboldens 1. division. De kom i hus i kraft af en sejr på 26-22 over HC Odense. Selvom en sejr på fire scoringer lyder forholdsvist komfortabelt, blev det alt for spændende undervejs.
Annonce
  • haÌŠndbold Grindsted-Odense_10
  • haÌŠndbold Grindsted-Odense_6
    2. halvleg af opgøret mellem Grindsted GIF og HC Odense blev lidt rodet. Der blev begået mange tekniske fejl, og så måtte der kæmpes om boldene. Her er Tobias Rasmussen på jagt efter en løs bold. Foto: John Randeris
  • haÌŠndbold Grindsted-Odense_8
    Grindsteds Kristoffer Jessen forsøger at komme forbi HC Odenses farligste angrebsspiller, Rasmus Levinsen, der i modsatte ende scorede otte mål mod Christian Wetche. Foto: John Randeris
  • haÌŠndbold Grindsted-Odense_4
    Efter at have været suveræn i 1. halvleg og foran med seks kasser, fik Grindsted gummiarm efter pausen. Opgøret blev derfor unødvendigt spændende. Foto: John Randeris
  • haÌŠndbold Grindsted-Odense_3
    Rolf Ravn er en forsvarsspiller, som mange gennem tiden har oplevet at slå sig på. Her er en HC Odense-spiller røget i gulvet. Foto: John Randeris