Annonce
Ugeavisen Grindsted

Det store juletræ er på plads

Foto: Jan Kronvold
Mandag eftermiddag kørte julen helt bogstaveligt ind i Grindsted by, da Brians Renovation kom med det store juletræ på Torvet.
Annonce

Grindsted: Corona eller ej, så bliver det altså alligevel jul i Grindsted.

Den kom helt bogstaveligt kørende ind i bymidten mandag sidst på eftermiddagen, da en lastbil fra Brians Renovation fragtede det store juletræ ind til Torvet, hvor det blev stillet op.

Også i år er træet fældet i Lindknud og det er Jul i Grindsted udvalget, der har udpeget Grindsteds store juletræ. Flere af udvalgets medlemmer var også til stede, da juletræet ankom, og de hjalp også med at få sat det store træ på plads.

Allerede tidligere om mandagen var medarbejdere fra Grindsted El- og Varmeværk gået i gang med at pille vimplerne fra sommerens arrangementer ned og sætte guirlanderne op over byens gader og veje, og et par svende fra elektriker Finn Lauridsen hjalp til med at få lys i guirlanderne, selvom det jo var noget snyd.

For det vigtige arbejde med at få lys i både det store juletræ og byens øvrige julebelysning er jo lagt i hænderne på selveste julemanden.

Den ansvarlige for julen i bymidten i Grindsted, Flemming Elbæk, har nemlig fået hvisket i øret, at julemanden kommer og tænder lys og vel egentlig også for selve julen.

Annonce

Julemanden kommer

Det skulle efter sigende ske på lørdag den 28. november klokken 12, hvor julens vigtigste mand angiveligt skulle komme til bymidten i Grindsted i en hestevogn.

Medarbejdere fra Grindsted El- og Varmeværk i gang med at pille vimpler ned og hænge guirlander op i stedet. Foto: Jan Kronvold

I den forbindelse vil FDF-orkestret spille på Torvet mellem klokken 11 og 12.30, ligesom orkestret vil være på Torvet og spille i alle weekender i december.

Ved samme lejlighed vil den store postkasse også blive stillet ud på Torvet, så børn kan aflevere deres ønskesedler til julemanden.

Årets juleoptog skulle som bekendt have fundet sted søndag den 29. november, men det har Grindsted Handelsstandsforening valgt at aflyse i år på grund af Covid-19.


Den ansvarlige for julen i bymidten i Grindsted, Flemming Elbæk, har nemlig fået hvisket i øret, at julemanden kommer og tænder lys og vel egentlig også for selve julen

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce